Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar negyedik napja, hogy hüvelyi vérzésem van és alhasi fájdalmaim. Ezek terhességi tünetek lehetnek?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát szedek rendszeresen, nem maradt ki egy szem sem. Harmadik hónapja, hogy szedem az Artizia fogalmzásgátlót, eddig nem volt semmi baj, de most érezhetően fáj a hasam(enyhén) és nem csak pecsételő vérzés, hanem 3. napja folyamatos, bár nem olyan sok, mint havikor. Lehetek terhes, vagy a gyógyszer hatása ez?2011. dec. 7. 14:07
1/4 anonim válasza:
Nem valószínű, de mindenképp meg kéne nézesd magad orvossal. Nem a baba miatt, hanem mert lehet valami gond.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyek dokihoz, már programáltam magam, csak még beletelik kb 2 napba, amig sorra kerulok... s elegge stesszelem magam, hogy mi lehet...
2011. dec. 7. 14:15
3/4 anonim válasza:
Ne stresszelj, két nap ide-oda nem számít. Én inkább valami gyulladásra tippelnék esetedben. Első voltam
4/4 anonim válasza:
Lehet a gyógyszertől is, és lehet gyulladás is. A fogamzásgátló felborítja a hormonháztartásod, biztos a legjobb módszer neked? Vannak olyan fogamzásgátlók amitől fáj a hasad, van amitől meghízol, van amitől köztes vérzés van és van amitől nincs semmi bajod látszólag, de akkor is beleavatkozik a hormontermelésedbe ami évek alatt súlyos károkat okoz a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!