Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori vizelési inger lehet előjel?
Figyelt kérdés
Nincs más tünet, de a múlt hónapban voltam felfázva. És most kicsit nőtt is a hasam, de lehet csak hallucinálok:S. Volt menstruációm , de félek hogy az lennék, és néha voltak hasfájásaim.2010. aug. 25. 21:31
1/17 anonim válasza:
ird ki nzugodtan azt a szavat, h terhes. még a maga a szótól is félsz?
2/17 anonim válasza:
Ha a menstruáció során a szokásos mennyiségű vér ürült, akkor nem vagy terhes, de párszáz forintért már lehet tesztet kapni, ha az megnyugtat. Egyébként nálam ez volt az első jel.
4/17 anonim válasza:
a teszt csak az együttlét után kb 10, 15 nappal ad biytos választ
5/17 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem kéne most, de mindig védekeztünk (óvszerrel) és barátom mindig ellenőrizte, hogy nem szakad e ki. Ráadásul durex volt, és mint mondtam azóta már megjött szóval nem tudom.
2010. aug. 25. 21:36
6/17 anonim válasza:
ha óvszerrel csináltátok és nem lyukadt ki, akkor mitől félsz?
7/17 A kérdező kommentje:
2. válaszoló és mennyi idő után jelentkeztek? Amúgy meg most több jött egyszerre de kevesebb ideig is tartott egy nappal
2010. aug. 25. 21:39
8/17 anonim válasza:
10-14 nappal utána valahogy. Már nem tudom pontosan. Ha több volt a vér, akkor kizárt.
9/17 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: Esély akkor is van ha óvszerrel csináljátok, és nem tudok másra gondolni. mert már lassan 5. napja hogy tart ez a gyakori wc-re rohangálás, néha nagy ritkán, kb 2x-3x fájt is hasam picit. De csak mióta az inger is van.
2010. aug. 25. 21:44
10/17 A kérdező kommentje:
*5
2010. aug. 25. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!