Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori vizelési inger lehet előjel?
Figyelt kérdés
Nincs más tünet, de a múlt hónapban voltam felfázva. És most kicsit nőtt is a hasam, de lehet csak hallucinálok:S. Volt menstruációm , de félek hogy az lennék, és néha voltak hasfájásaim.2010. aug. 25. 21:31
11/17 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: Akkor lehet most is csak egy enyhe felfázásom van?(mert ugye menstruáció előtt egy héttel vagyok, és múlt hónapban is ekkor fáztam fel) Mert maximum méhen kívüli lehetne, bár az meg a legsúlyosabb tünetekkel jár.
2010. aug. 25. 21:52
12/17 anonim válasza:
Óvszerrel védekeztetek,amivel nem volt gond.Azóta menstruáltál is.Más tüneted nincs "csak" vizelési inger és hasfájás.Csíp is,ha pisilsz?
Ezek alapján nagyon nem valószínű a terhesség.Csinálj majd tesztet,attól meg fogsz nyugodni és a felfázásod miatt szerintem menj el dokihoz,mert valószínüleg magától nem gyógyul úgy,ahogy kellene és hamarabb rendbe jönnél gyógyszertől.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem csíp, meg semmi csak sűrűn kell mennem. Voltam múlt hónapban és kaptam rá antibiotikumot. De majd most is elmegyek. meg akkor majd csinálok tesztet. Köszi válaszokat de írhattok még, ha esetleg volt valaki hasonló helyzetben vagy bármi amit szeretne.
2010. aug. 25. 22:13
14/17 A kérdező kommentje:
Mármint felfázva voltam múlthónapban, a tévedések elkerülése végett.
2010. aug. 25. 22:14
15/17 anonim válasza:
nekem is volt ilyen... de már elmúlt..és nem voltam felfázva,terhes se lettem;)
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi: )
2010. aug. 25. 22:40
17/17 anonim válasza:
figyelj!! Ha a gumi nem szakadt ki és gumi nélkül se volt benned a barátod akkor mitől lennél terhes? Miért egyből erre kell gondolni,pl egy sima felfázás vagy vese akármi is simán lehet! Sőt, sokkal nagyobb rá a valószínűség mint a terhességre (ez esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!