Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki elgondolkozott már így a szexuális életén?
Szóval a párommal több mint két éve vagyok együtt, ha számokban gondolkozunk, napi 3 alkalommal szoktunk "együtt lenni", vagyis 2x3x365 => 2.190.
A maradékot azért nem számolom (mert már 2 és 3 év között járunk), mivel eleinte nem voltunk ennyire együtt még.
Tudom számokban gondolkodni elég hülyeség... de mikor így utánaszámol az ember csak úgy... mindenféle dolog nélkül hihetetlenül meglepődik, mert hát azért ez egy hatalmas szám.
2 éven át napi három?
Kemény...
Büszke vagyok rád.
Amúgy én is mindíg kiszámolom, kapcsolatonként is meg összesen is utána szoktam néha számolni.
Jót tesz a tudat na :)
Nálunk 6 év, heti 3-4 alkalom, az heti néggyel számolva (az első 1-2 évben még sűrűbb volt) 4x52x6=1.248
U.i.: napi 3??? Menjetek el dolgozni...
Eleinte nem volt annyira aktív.
Aztán amióta együtt lakunk azóta aktívak vagyunk. Reggel este 100%, meg napközben is egyszer.
Ha mondjuk elmúlt már dél, és valami módon otthon vagyunk, akkor nem is az hogy unatkozunk, hanem valahogy mindig előjön ez a jó időtöltés.
Heti 3 azért az 0 nemi élet már nem azért, lehet a napi 3 sok, de a napi 1 azért az alap szerintem minden egészséges kapcsolatban.
Jó katona vérben is harcol, ő meg csak akkor mászik rám, amikor megjött neki, mert olyankor lesz ilyen kívánós minden téren. (csoki, kaja, édesség, joghurt stb.)
Egyébként én szoktam rá mászni.
Amióta az eszem tudom, reggel merevedéssel ébredek, és irányíthatatlan a cerka ha nem szexelek, este pedig szintén merevedésem van, és sokkal jobban alszok szex/maszti után. Este inkább csak ilyen "levezetés".
Ha meg kell nevezni egyet ami azért történik mert szokás, akkor az az esti, de így is szükség van rá, mert én csak akkor vagyok nyugodt, ha szexeltem közvetlen alvás előtt. Egyébként nem tudok elaludni mert folyton a szexen jár az agyam, és akkor máris képtelen kikapcsolni az alváshoz.
A heti 3-4 az 0 nemi elet? Szerintem meg egy egeszseges kapcsolatban az a normalis. Mi is baratnommel kb heti 3-4x csinaljuk es semmi bajunk. Inkabb a minosegre megyunk, mint a mennyisegre.
A masik, meg, hogy szerintem baromi monoton, hogy igy be van hatarolva a napotok. Kulso szemmel olyannak tunik, mintha ez lenne a munkatok es semmi erzelem nincs az egeszbe, csak szimpla dugas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!