Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek izgató, ha a pasi előttetek masztizik? Írjatok.24F.
Figyelt kérdés
életkort is irjatok, privát is jöhet.2015. aug. 13. 15:08
2/12 anonim válasza:
A csajok egy részének igen, másik részének nem.
Sose gondoltad volna, mi?
3/12 anonim válasza:
Számomra izgató. Szeretem nézni, hallani ahogy élvezi. Ha nagyon beindít van, hogy segítek is neki.
Amúgy számomra ez olyan mint, ha tőled kérdezné meg valami, hogy számodra izgató-e ha a csaj előtted masztizik.
21/L
7/12 era121416 válasza:
Szerintem nagyon izgató főleg ha rám veri a végén.:)
10/12 anonim válasza:
Igen izgató. Az én pasim sokszor csinálja így. Én pl. szeretem őt nézni közben. Tetszik, ahogy befeszül a teste, az izmai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!