Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit éreztek akkor, ha látjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek akkor, ha látjátok a csajt/pasit akivel előttetek akart összejönni a párotok?

Figyelt kérdés

Még mai napig beszél a egyik csajjal akivel előttem akart össze jönni. Van okom aggódni?

A másik csaj aki még szóba került előttem, arra pedig a bálon kacsintott. Rá esetleg okkal vagyok féltékeny?

20/L

2014. jan. 29. 18:17
 1/4 Moszuke ***** válasza:

neked érdemes végignézned ezt.

és végig. mert úgy teljes az egész. ha félbehagyod, félbemaradnak a gondolatok amiket helyre kell tenni.

http://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ

2014. jan. 29. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondom neked extrémebbet. Én a jelenlegi pasim exével lettem nagyon jóban. :D Őt se zavarja, engem se. A lánynak új, komoly kapcsolata van, túl vannak egymáson 100%-osan.

21l

2014. jan. 29. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok válaszolni, mert halvány lila segéddunsztom sincs, hogy kivel akart előttem összejönni. De attól, hogy a párom beszélget egy csajjal még nem vagyok féltékeny. Akkor sem, ha tudom, hogy amúgy tetszik neki. Igen, nagyjából azért ismerem az ízlését, de megbízok benne. Kacsintgatásért viszont már lehet, hogy állon verném. Függetlenül attól, hogy össze akart-e vele jönni valaha.
2014. jan. 29. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Onnan kezdődött a féltékenykedés, hogy kaccsintott... utána elolvastam az üzenetét, és az egyik csajnak az ő elmondása szerint csak hülyeségből, de azt írta, hogy szexelnek-e.

1. végig néztem! Elég sok hasonlóság van köztem és aközött a csaj között amit ő mond... :(

2014. jan. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!