Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne enyhíteni hogy ne fájjon ennyire az análszex?
Figyelt kérdés
Már mindennel próbáltuk, síkosító, olaj stb de nagyon fáj2015. aug. 13. 11:29
21/24 anonim válasza:
Én csinálom de nem eröltetem. Jónak találom. De amelyik nőnek nem tetszik az ne degradálja le a férfiakat mert nekik igen.neked nem. Nem baj. Van akinek anál szex nélkül is kellesz. Foglalkozz azokkal a férfiakksl. Ne aolyannal aki mindent élvezni akar egy nőnen.
22/24 anonim válasza:
"Ne aolyannal aki mindent élvezni akar egy nőnen." - ez már megint egy lenéző hozzáállás.
Nyugi, nem csak a pasikat, a nőket is lenézem. :)
23/24 anonim válasza:
Na jó, nem az anál miatt nézem le őket, hanem mert azt hiszik, hogy ők az istenek és istennők, mert ők análisan csinálják és olyan szinten lenézik a másik tábort, hogy az nem igaz. Ebbe többször belefutottam, én nem is gondoltam, hogy az embert a szexuális szokásai miatt le kell nézni. De mióta sokszor belefutottam ebbe, hogy mert én nem élveztem az anált, ezért én tiszta gáz vagyok, ezért oltok mindenkit, aki szereti. Valamit valamiért. Ez így tisztességes. Ne csak én szenvedjek. Bár az én rikácsolásom nem hiszem, hogy sok análmániást meghatna, de nem érdekel. Hátha kicsit titeket is felidegesít.
24/24 anonim válasza:
23-as ha másban is ilyen a hozzáállásod akkor hamar pofán fognak vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!