Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetne enyhíteni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne enyhíteni hogy ne fájjon ennyire az análszex?

Figyelt kérdés
Már mindennel próbáltuk, síkosító, olaj stb de nagyon fáj
2015. aug. 13. 11:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Fokozatosan tágítani kell. Sok síkosító, gyengéd partner.
2015. aug. 13. 11:32
 2/24 anonim ***** válasza:
Magadnak kell csinálni. Egy majd több ujjal tágítani sok síkosító! Amíg két ujjad minden fájdalom nélkül nem csúszik be addig ne engedj be péniszt a popsiba!
2015. aug. 13. 11:37
 3/24 anonim ***** válasza:

síkosítót ajánlom, megfelelő izgatás előtte és megfelelő pózt!

milyen pózokban próbáltátok eddig?

am van olyan lehetőség is, hogy lodicainos sprével csináljátok, de nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb megoldás + abból kellemetlenségek lehetnek :)

22F

2015. aug. 13. 11:43
 4/24 anonim válasza:
44%
Én nem erőltetném ezt mivel később lehet problémád először a szeleket nem tudod visszatartani majd a híg székletet és utána már a normált sem de nyílván ehhez sok időkell. Ha csináljátok is akkor is ritkán
2015. aug. 13. 12:04
 5/24 anonim ***** válasza:
45%

Valamint az az ostoba barom, aki ajánlja a lidocaint... tudod ha fáj valamid, az a tested jelzése, hogy valami nincs rendben... és te a fájdalmat enyhíted, de attól a probléma megmarad.

Látom téged is érdekel, ha a nődnek valami baja van. Szétk.rom a s.gged. Ja, fáj, nem baj, itt a lidocain, akkor nem fog. Ja, aranyered lett, erről nem én tehetek!

S.g.gfej.

2015. aug. 13. 12:40
 6/24 anonim ***** válasza:

Miért? Mert nem azt mondom, hogy a fájdalma ellenére is csinálja az ostobája?

Tudom, hogy ma már alap az anál, de a férfiak néha figyelhetnének a nőkre is...

2015. aug. 13. 12:41
 7/24 anonim ***** válasza:
33%

Én a párommal már hosszú évek óta szeretkezünk análisan. De nagyon sok mindent betartunk mert análisan is közösülünk.

1. A párom belül is tisztálkodik./ beöntés, tisztító krémek, síkosító/

2. Popsiból egyből nem dugjuk punciba.

3. Popsi után nincs azonnal orál.

4. Nagyon sok síkosító kell az előjátékhoz is és a péniszre is.

5. Mindenben a párom irányít és az elején nagyon finoman majd amikor már megfelelően kitágult akkor engedi akár gyorsan is.

De egy férfinek nagyon vigyázni és érezni kell minden rezdülését a nőnek. Én egy kis arcizmának feszüléséből látom hogy lassítanom kell. Fel kell fognom hogy ekkora/ az enyém 22cm/ péniszt egy nőnek a popsijába befogadni nem kis teljesítmény. Nagyon kell rá vigyáznom és az ő drága igényeit figyelni. Érezni amikor nagyon kívánja és nagyon erősen nyomja rá magát a péniszemre vagy teljesen megállni simogatni mert az elején feszítheti a záróizmait az én hatalmas férfiasságom. Boldogság egy nőtől anális szexet kapni de nekünk kell a párunkra nagyon odafigyelni.

2015. aug. 13. 12:44
 8/24 anonim ***** válasza:

Azt tudtam, hogy a férfiak már nem élvezik a puncit, és az az álomnő, aki engedi a fenekébe, mert a férfiaknak a külsőn és a szexen kívül sok minden nem számít, de hogyha fáj a nőnek és még így is erőlteti, az kemény.

A nőkben meg ott a megfelelési kényszer.

"Boldogság egy nőtől anális szexet kapni" - de ha egy nő mindent megtesz, de análs szexet nem ad, akkor az a nő kidobható. A puncijával együtt, mert az már élvezhetetlen. Értem én.

Soha nem lesz pasim.

2015. aug. 13. 12:52
 9/24 anonim ***** válasza:

1. ne kutyába - ott a pasi irányít és jobban fájhat

inkább lovagló vagy oldalt fekve - ahol a pasinak kontrollálva van a mozgás tere és te irányíthatsz - nyugodtan fogd meg neki te !

2. tágítás : ujjal vékony vibrátorral sok izgatással nyalással , nem baj ha előtte elélveztél már 1-2x :-) ha más simán csúszik benne az a jó :-)

3. síkosítás : vagy kimondott erre való szerrel , vagy sok nyál és puncinedv

4. lassan fokozatosan és ha fáj akkor ott vége azonnal !

apró trükk : mikor elkezdi betenni - de a legjobb ha megfogod neki és te húzod magadba - akkor picit csinálj úgy mintha nyomnál kifele, ellazul és kinyílik a záróizom, annyira h fájdalom nélkül bemenjen a makk akkor érdemes megállni kicsit h szokjad és nagyon lassan menjen beljebb - de nem tövig - majd ki de ne teljesen csak 3-4cm hosszú rész mozogjon benned - hogy megszokd

ha megvan és kellemesnek érzed akkor lehet gyorsítani és beljebb menni

a pasinak extrán oda kell figyelnie ekkor is !

az a legjobb ha közben izgatja a csiklódat ez megint segít h ellazulj :-)

2015. aug. 13. 12:56
 10/24 anonim ***** válasza:

Akkor talán nem kell erőltetni, ha nem megy.

Tudom, hogy a pasid nyaggat vele, de ha az ő sheggébe csúszkálna fel egy hatalmas rúd, mindjárt nem áhítozna utána ennyire.

2015. aug. 13. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!