Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vinnyognak a csajok egy kis análszex miatt?
Figyelt kérdés
Bi pasiként voltam már a "szerszám" mindkét oldalán és tapasztalatból mondom, hogy a "popószex" nem olyan nagy dolog. Sok lány (a többség) mégis elzárkózik előle merthogy fáj... Mindeközben büszkélkedik a fájdalomküszöbével (szülés így meg úgy) stb.2014. nov. 3. 20:58
2/19 anonim válasza:
A szülést a gyerek miatt vállaljuk be...
A popószex meg... nem mindegy, ki van a túloldalon.
3/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. De a túloldalon valószínűleg úgyis a megfelelő ember áll ha már hagyod hogy megdugjon....
2014. nov. 3. 21:02
4/19 anonim válasza:
Mi lenne ha a te s€ggedet kú*rnák szét,sztem az sokkal jobb lenne.
5/19 anonim válasza:
Minden cselekedet mögött a nőknél érzelem áll! Rgo a seggét is ki kell nyalni hogy jól érezze magát! Ha csak szikrányi esélye van annak hogy a csaj nem érzi jól magát, vagy viszolyog a dologtól akkor már félni is fog tőle hogy fájni fog neki! Ellenben ha a csajt megfelelően fel pörgeted és mindenben a kedvében jársz, és meg bízik benned annyira hogy tudja hogy vigyázni fogsz rá akkor nagy az esélye annak hogy össze jön! Hiába mondja azt hogy ő sose fogja meg hogy undorító! Az csak addig amíg nem jön valaki aki annyira le nem veszi a lábáról hogy oda adja majd neki magát, és ha a srác nem egy bal f6sz akkor még a lány még meg is szeretheti
6/19 anonim válasza:
Nem vonz a dolog, ennyi az egész. Undorodom a széklettől és a vizelettől is a szex témában. Tehát ha kicsit is olyan, én rögtön elhánynám magam.. bármilyen intim is a viszonyunk. A langyos beöntéshez megint nem sok kedve van az embernek, kösz.
7/19 A kérdező kommentje:
Épp erre próbálok rávilágítani kedves válaszoló, hogy nem tartom olyan nagy dolognak.
2014. nov. 3. 21:08
8/19 anonim válasza:
Azért ne általánosítsunk. Én kifejezetten szeretem és élvezem az anális szexet, a párom is odavan érte. Az, hogy melyik lány mit vállal és mit nem, az pedig az ő dolga, neked pedig semmi jogod sincs belekötni a döntésébe, hiszen az ő teste.
9/19 anonim válasza:
Na igen...nem mindegy hogy kivel..
Plusz az is lehet volt már rossz tapasztalata,és ez miatt nem szeretné...Ha jól csinálja az illető,és odafigyel a másikra akkor simán mehet szerintem :)
Amúgy nem minden lány vinnyog..Én pl szeretem... :)
10/19 anonim válasza:
a férfiaknál ott található a prosztata, amit ha ingerelnek akkor az jó. a nőknél az ég világon semmi nincs a végbélben, amitől élvezetes lenne az anál. sokan tűrik, mert sok az erőszakos barom, de hadd ne kelljen már arról szólnia a szexnek. ami nem jó mindkét félnek, azt SEMMI joga senkinek követelni vagy elvárni.
ha te élvezed, szerencsére van lehetőséged seggbekú.ratni magad, csináld csak azt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!