Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiaknak (25+) milyen érzés elvenni egy lány szüzességét? Akarnak ilyesmit, álmodoznak ilyesmiről?
Amikor bármilyen szüzességgel kapcsolatos kérdést olvasok rá kell jönnöm, hogy azt nem érti meg senki, hogy ez nem ingerileg nyújt többet nekünk férfiaknak.
Hanem a tudatunknak, tudni, hogy az a lány akivel ott fekszel megbízik benned annyira, hogy veled fekszik le először. Látni a kis arcát, reakcióit a zavarodottságát, hogy azt sem tudja igazából ,hogy most neki mit is kéne csináljon :D. Na én ezekért szeretem, ha egy szűz lánnyal hoz össze a sors 25/F
Egyáltalán nem álmodozom ilyesmiről. Nem akarok tanítóbácsi lenni, meg asszisztálni annak a bepótlásához, ami tizenéves korában kimaradt (kamasz lányokkal értelemszerűen nem foglalkozom). Lehet lepontozni, de ez az őszinte véleményem, egy felnőtt nőre vágyom, nem túlkoros kislányokra.
26f
4. vagyok, de azt irjatok mar le fiuk, milyen erzes a farkatokkal,
nem erzelmileg.
Egyebkent en nagyon vereztem, de nem volt rossz elmeny. Csak hat nehezen szakadt at nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!