Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajokat kérdezem, olyan közvélemény kutatás szerűen, ki nyeli le és ki nem?
Ha rossz ízű, ott baj van. Rendesen, egészségesen étkezik a párod? Alapesetben nem szabadna, hogy rossz íze legyen a spermának.
Bár ha ilyen pötsch, hogy csak akkor kezd hozzá bármihez, ha előtte leszopod, tán nem is nagyon kéne foglalkozni vele...
Nem nyelem le, és azt sem szeretem ha a számba élvez. Miért? Számomra nem gusztusos.
Azért szép,hogy azokat akik nemet írtak lepontozzátok,holott a kérdés az,hogy ki igen, ki nem és miért. Azokat kéne lepontozni , akik nem a kérdésre válaszolnak!
íz függő,de eddig mindig "jó" volt,úgyhogy nyeltem.
és ha nem esett volna le szeretem,ha számba megy ela barátom.
privit nem kérek.
#14: Engem is lepontoztak, drága, pedig igennel válaszoltam, és én senkit sem értékeltem, de ez az oldal már csak ilyen.
Egyébként nem tartom ettől magam különbnek, nem is a közvélemény kedvéért válaszoltam úgy, ahogy. Bele kéne törődni, hogy ez mindenkinek maga dolga, a gyűlölködés meg tök fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!