Kinek melyik a kedvenc busza, ami budapesten közlekedik és miért?
Figyelt kérdés
közvéleménykutatás.
Nekem 7700A a fő. de több alkedvenc is van :)
2015. júl. 24. 22:43
1/11 anonim válasza:
A ráncajtós szóló Ikarus 260 volt a kedvencem. Rendszámukat tekintve a BU-89-xx széria. A 80-as végén még fehér kapaszkodókonzolok voltak, és a leszállásjelző nem billenőkapcsoló volt, hanem kerek nyomógomb.
2/11 anonim válasza:
A Volvóknak bitang jó fékük van, ezért szeretem őket, a másik kedvenc az Ikarus 200-as család azon tagjai, amelyeknek hallható a hűtőventillátor "nyekkenése".
3/11 anonim válasza:
A Citaro 2-esek. Egész egyszerűen a legeurópaibb kocsik a flottában.
De ezzel együtt adok a hagyományokra is, egy kopott 260-ason is szeretek utazni.
6/11 anonim válasza:
Melyik busz? Hàt egy rè-BUSZ amelyiken nincsen lyukaszto hogy ingyen lehessen utazni....amúgy meg emlèkszem mikor kis taknyos voltam a farmotoros Ikaruszra aminek nagy segge volt azt szerettem ....aztàn mèg futott az a Màvaut céggel ami a Volàn elődje volt emlèkszem azzal mentem fel Galyatetöre a SZOT szàlloba...ès a első feljàró mellett szerettem ülni mert ott lehetett làtni az utat merre megyünk , helyesbített merre utazunk..ja az nagy szàm volt!
7/11 anonim válasza:
Nekem mindegy csak ne magasan legyen rajta a leszállásjelző,mert azt nem érem el.
8/11 anonim válasza:
Ikarus 260
De mivel nagyrészt új buszok vannak,azok közül a C2-es Citaro
10/11 anonim válasza:
7700-on mintha a poklot járnám meg Újpesttől Dömösig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!