Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nagyon durván aszociális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nagyon durván aszociális, annak inkább örömlányokhoz kéne menni?

Figyelt kérdés

mert uyge csak elmegy megdugja az illetőt és kész...

de ha barátnőt szeretne akkor már kommunikálni is kellene, de aszoc..magának való stb..

mit gondoltok ?

2015. aug. 11. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát talán igen. De a legjobb, ha pszichológushoz jár az illető, rendbe hozza az életét és akkor simán kialakíthat egy rendes kapcsolatot is.
2015. aug. 11. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha valaki nagyon durván aszociális, az nem menjen bérnőhöz se, kommunikálni a közhiedelemmel ellentétben ott is kell.

És azt kapod ott is vissza amit adsz, egy kedves kuncsaft egy jó prostinál szinte tökéletes illuziót kap, egy bunkó meg jobb estben csak gépies szexet, rosszabb esetben kivágják a "testőrök"

2015. aug. 11. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Na ez meg úgy hülyeség ahogy van. Szerinted bájcsevejt kéne folytatni egy retkes prostival? Alapkommunikáción kívül semmire nem vagy rákényszerítve Szétnyomod aztán mész amerre látsz. Erről van szó. Ő meg örüljön, hogy megkapta a pénzed, ennyi.
2015. aug. 11. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
tipikus tuskó paraszt vagy, nem csodálom h prostira kényszerülsz, de remélem egyszer ott is megkapod a csokid!
2015. aug. 11. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Jaj de nagy tuskó paraszt vagyok brühühühühüü... Mellesleg apád kényszerült prostira, azért lettél ilyen degenerált.
2015. aug. 11. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:

tudod, a prostik is csak szolgáltatók, és örülj neki, hogy vannak, különben kit "nyomnál" szét te igazi férfi mi?

IQ nuku, józan paraszti ész, minimális emberség szintén.

Patkányhoz nem hasonlíthatlak, hisz az egy aranyos állat. te féreg vagy!

2015. aug. 11. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez szerintem off, gyerekek.
2015. aug. 11. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
dehogy off :) hisz a 60%-os nyomorék pont egy antiszociális, róluk szól a kérdés
2015. aug. 11. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:
és így engem igazol, hogy az aszociálisak ne menjenek prostihoz :D
2015. aug. 11. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem magadból indultál ki te fa*szorrú. Én csak mondtam néhány tényt arról, hogy kell bánni egy riheronggyal te CSICSKA g*eci.
2015. aug. 11. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!