Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a különbség egy nő között,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség egy nő között, aki 10 kapcsolatban lefeküdt 10 férfival, és egy kezdő prostituált között, aki összesen 10 férfival feküdt le eddig?

Figyelt kérdés

Mindkét nő 10 férfival volt.

A prosti legalább pénzt kapott érte.

Ellenben a két nő közül a prostituáltat MÉLYEN megvetik és kirekesztik.

A lényegi különbség MAXIMUM annyi lehet, hogy a 10 kapcsolattal rendelkező nőnél több idő telt el a partnercserék között. De valóban számít ez erkölcsi szempontból? :)

Miért érzik az emberek egy olyan virtuális kreációra hivatkozva, mint a "kapcsolat" feljogosítva magukat arra, hogy össze-vissza keféljenek, és emellett nyugodt maradjon főleg a nők lelke, hogy ők tökéletesen erkölcsös életet élnek, és SOKKAL különbek, mint egy "útszéli prosti"?

Tulajdonképpen ez az egész "kapcsolatosdi" a szerelem prostituálása?

2015. aug. 11. 01:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

A Kalányos Szméagol esettanulmánnyal igazából arra szerettem volna rávilágítani (bár kicsit elveszett a fasságfüzérben a véleményem :D), hogy minden nő helyzete egyedi és más.

Bár logikailag 10 férfi az 10 férfi, de tényleg szakadéknyi különbségek vannak. Tényleg igaz amit az egyik forma itt írt, megeshet, hogy inkább összeházasodnék egy visszavonult prostival, aki mókusként félretette a tízezreseket a matracba és nyit egy műkörmös boltot, vagy sarki abortuszklinikát, esetleg a prosti szakszervezet jogi tanácsosa lesz :) Tehát ugyan olyan nő, ugyan olyan ember mint te vagy én. - mint egy olyan nővel, aki megbízhatatlan folyton cserélgeti a partnereit, veled csalja meg az aktuális bőrdzsekis bikáját, aztán mikor összejöttök, akkor téged dob ki mint macskát szarni a kertbe, mert jött egy dundi törpef..szú 70 éves milliomos andivajna forma. Hát vajnék énis ennyi pénzzel.

Szóval nem fekete fehér a dolog. Lehet ugyanakkor teljesen normális fiatal csajszi, aki az egyetemen kissé túlzottan élt, de 30 évesen lenyugszik, és a legjobb anya lesz belőle, kedves szerető feleség. Ilyenre is tudnék példát. Ez emberek változnak. Mindig is mondom a múltja miatt nem szabad elítélni senkit, a jelen és a jövő a lényeg egy emberi kapcsolatban.

2015. aug. 11. 12:36
 32/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, szimpatikus vagy.
2015. aug. 11. 12:38
 33/40 anonim ***** válasza:

Ugyanakkor reálisan belegondolva, mondjuk akiben kisebb időintervallumban 10 különböző farokvariáció járt, annál azért ott van a kisördög nálam, hogy mégis mitől ilyen "lengejárású" a csaj :D

Egy prostinál 10 pali meg egy átlagos pár munkanap. Valószínű neki az a 10 pali semmi érzelmi, pszichológiai vonulattal nem jár, csak munkakapcsolat.

Ellenben azért a 10 férfis nő tudatosan csinálta "szerelemből" vagy nem...de 10 férfi az 10 férfi. ott sincs minden rendben.

2015. aug. 11. 12:41
 34/40 A kérdező kommentje:

Kedves #14-es / #29-es:

Olyan dolgoknak nem vagy birtokában, mint szövegértés, ráadásul nem csak hogy azt nem érted, nem fogod fel, amit írok, hanem a témát sem érted, amiről beszélsz. Szerencsére látom, hogy sikerült megtalálni a pár utolsó szem Xanaxot, és tudtál valami kevésbé fröcsögő hülyeséget írni, ami bár formájában különb mint az előző válaszod, de lényegében ugyanakkora jellegtelen baromság. Kár. :)

Hátha majd a harmadik jobban sikerül, 4-5 után meg már lehet, hogy egy érved is lesz (bár nem igazán látok olyan ellen-érvet, ami megállna a lábán ebben a kérdésben).

#31, #33:

Szerintem nagyon kevés ember képtelen arra, hogy ne egy társ mellett élje le az életét. Az ilyen emberek 100-200 évvel ezelőtt is kurväk voltak (nem a hivatásosokról beszélek - bár szerintem azoknak a száma is nőtt a történelem során a jelenhez közelítve -, hanem a nem hivatásos kurväkról :D). Szóval ez a kisebbség legyen mondjuk statisztikai hiba, statisztikailag jelentéktelen.

A nők többsége - nagy összegben fogadnék rá, hogy a valóságban is több, mint 90%-a - azonban nem igényli önszántából, hogy élete során egynél több férfival legyen szexuálisan (hiszen ez több száz évig így volt). A nők egy számukra megfelelő, álomtökéletesalfa férfit igényelnek, és nem egynél több közepeset (egyes nő szubjektív meggyőződései alapján pedig nem létezhet egynél több valódi "alfa", max nem találja meg... érted, csak egyetlen pozitív szélső érték létezhet :D).

Egyébként egyetértek veletek abban, hogy én is előbb házasodnék össze egy visszavonult prostival, mint egy ugyanakkora partnerszámmal rendelkező "átlag nővel" (nyilvánvalóan egy "vagy-vagy" nem létező szituációban). A prosti ezerszer, milliószor különb lehet nála.

Visszatérve arra, hogy az átlag nőnek nincs szüksége több szexuális partnerre; tényleg nincs. Hogy ezt egyesek mindjárt fröcsögve és nyálfolyatva vitatják majd arra hivatkozva, hogy ők nők és mekkora erkölcsös kurväk valójában, nem bizonyít semmit. Azért nem, mert bármerre nézel, szexualitást látsz. Most pld. itt villog a pofámba egy rosszlányok hirdetés, pedig egy kibäszott kérdezz-felelek oldalon vagyok. :D Amire ki akarok lyukadni, az a média és politika szerepe és hatása az általános emberi viselkedésre, ebben a tekintetben is.

2015. aug. 11. 14:53
 35/40 anonim ***** válasza:

Belekötsz a stílusomba, amivel végig a tiédet követtem, ergo a saját stílusodba kötsz bele. (Kis segítség: amikor nagyképűen, bunkón, fellengzősen és lenézően írtál másról - remélem, vissza tudod olvasni, és nem kell egyenként bemutatnom, hogy hol - akkor én nagyképűen, bunkón, fellengzősen írtam rólad. Másodszorra már normálisabb hangnemet ütöttem meg, mert te is azt tetted, igaz, nem velem szemben, de akkor is.)

Ha nem látod a napnál is világosabb érveimet és példáimat az általad tényként közölt tévhitekre (nem hiszem el, hiszen ott van leírva, könyörgöm), akkor azt gondolom, kettőnk közül nem nekem vannak szövegértési problémáim.

Naiv voltam, azt hittem, fogsz tudni válaszolni, már-már kíváncsi is lettem. Na mindegy, ez nem jött össze.

Igaza van a privát levélíróknak: nem érdemes veled leállni, mert fel sem fogod annak a mondandóját, aki nem ért veled egyet.

Legközelebb körültekintőbb leszek az egyértelműen provokáló kérdéseknél.

U.i.: Őszintén sajnálom a jövőbeni barátnődet.

2015. aug. 11. 15:44
 36/40 anonim ***** válasza:

Nanananana na na na na na.... ez nem a Batman-es poharam!!

Úgy gondolom, hogy van különbség.

Mégpedig az, hogy amíg egy prostituált minden vendéget "kiszolgál" az ellenértékért cserébe, addig a nő, aki ugyan annyi férfival volt, mint a prosti., de megválogatta partnereit.

Tehát az egyik mindenkivel elmegy, aki kifizeti, míg a másik csak azzal fekszik le, akit méltónak ítél rá.

Nincs bajom a prostituáltakkal, de úgy gondolom, hogy széles szakadék van közöttük és a nem-prostituáltak között. Ez különbözteti meg a kettőt.

24F

2016. febr. 10. 23:55
 37/40 anonim ***** válasza:

Kalányos Szmeágol Bijonszé :D :D :D

Hát ezt a kérdést csak az esettanulmámy miatt külön jegyzem magamnak :D :D :D :D :D

2016. febr. 11. 12:33
 38/40 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad hogy egy egynapos QÁ-ról van szó! Mert ők naponta kapnak 10 dákót!
2016. febr. 11. 18:16
 39/40 anonim ***** válasza:
A te gondolatmenetedben ott kezdődik a hiba hogy azt hiszed ha a nő szexel az már elitélednő. Ez nagyon káros, remelem azóta fejlődtél.
2023. jún. 25. 10:30
 40/40 anonim ***** válasza:
Erkölcstelen ha szexszelek? Nem tudtam, én kérek elnézést.
2023. jún. 25. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!