Szerinted van különbség egy prostituált és egy könnyűvérű nő között?
Van pár lány ismerősöm, akik ha valamit el akarnak érni sok mindent megtesznek érte,gondolok itt a szexuális kielégítésre. De igazából nem csak ez a pár lány ilyen, mert ahogy körülnézek ebben az országban nagyon sok nő ugyanilyen felfogású. Van egy céljuk,valami érdekük és ha másképp nem vagy így könnyebben el tudják érni,akkor simán bevállalják.
Legyen az egy albérlet kiadása, egy bukás elkerülése az egyetemen,egy álláshely betöltése stb..
Véleményem szerint semmi különbség köztük és egy prosti között, mert mindegyik tevékenység(szexuális kielégítés) mögött egy önös érdek áll,csak egy prosti a saját szükségletét közvetetten szerzi meg ezzel,vagyis megszerzi rá az anyagi fedezetet,míg egy ilyen nő közvetlenül éri el vele a célját.
Várom a véleményeket.
ha nem lennének vevők a pasik az ilyesmire, akkor ilyen nők sem lennének.
tudod: kereslet-kínálat.
Lehet, hogy szerinted könnyűvérűek ezek a lányok, de akkor is prostituálják magukat. Tehát ők könnyűvérű prostik. (van olyan prosti is, aki nem könnyűvérű, aki kényszerből csinálja)
Egyébként én is magam alapvetően könnyűvérűnek tartom, ugyan már megállapodtam, de előtte szívbaj nélkül lefeküdtem bárkivel, akit megkívántam. Soha nem volt vele különösebb problémám. De soha nem szexeltem ellenszolgáltatásért, csakis az élvezet miatt.
Ott tévedsz, hogy szerinted "egy prosti a saját szükségletét közvetetten szerzi meg ezzel,vagyis megszerzi rá az anyagi fedezetet,míg egy ilyen nő közvetlenül éri el vele a célját".
Tökmindegy, hogy közvetlenül vagy közvetve éri el. Mindkét típus prosti. Úgy fogalmazhatnék, hogy aki az élvezeten kívül más ellenszolgáltatásért szexel, az prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!