Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség egy nő között, aki 10 kapcsolatban lefeküdt 10 férfival, és egy kezdő prostituált között, aki összesen 10 férfival feküdt le eddig?
Mindkét nő 10 férfival volt.
A prosti legalább pénzt kapott érte.
Ellenben a két nő közül a prostituáltat MÉLYEN megvetik és kirekesztik.
A lényegi különbség MAXIMUM annyi lehet, hogy a 10 kapcsolattal rendelkező nőnél több idő telt el a partnercserék között. De valóban számít ez erkölcsi szempontból? :)
Miért érzik az emberek egy olyan virtuális kreációra hivatkozva, mint a "kapcsolat" feljogosítva magukat arra, hogy össze-vissza keféljenek, és emellett nyugodt maradjon főleg a nők lelke, hogy ők tökéletesen erkölcsös életet élnek, és SOKKAL különbek, mint egy "útszéli prosti"?
Tulajdonképpen ez az egész "kapcsolatosdi" a szerelem prostituálása?
Az a különbség, hogy az utóbbinak ha ésszel csinálja pénze van.
Egyébként meg kik vagyunk mi, hogy bárkiről ítéletet mondunk?
Attól még, hogy miből él és hány férfival volt dolga nem biztos, hogy rosszabb ember mint én vagy bármelyikünk. Mit kellene csinálniuk? Kukoricán térdelni egész hátralevő életükben?
Semmi.
Főleg a mai tizenévesek már 10 pasin túl vannak, annyi, hogy hetenként cserélik őket. Mindegyikkel lefekszenek, de nem ítélik el őket, mert elvileg járnak...-.- Pedig ők is qrvák.
Ha valami költői hasonlattal kellene élnem, azt mondanám, attól még, hogy valaki meg tudja fogni a ceruzát, nem feltétlenül tud vele rajzolni.
Leqrvázni mindenkit, akinek háromnál több szexuális partnere volt, rettentő demagóg dolog. Nyilván vannak olyan lányok, akik nem hivatásszerűen fekszenek le fűvel-fával, de attól még, hogy szeretik a szexet és esetleg alkalmi partnereket keresnek, nem válnak automatikusan qrvává. A qrva az, aki nem csak fogni tudja a cerkát, de rajzolni is tud vele, sőt, ezért még pénzt is kér.
Mi meg kifizetjük, ezzel is támogatva őket a foglalkozásukban.
Egyébként meg tegye a szívére a kezét minden férfi társam és úgy mondja, hogy tizenéves korában nem akarta a legyet is röptében.
És ha sikerül?
És a lányoknak ezt nem szabad?
Ja, hogy a nő az nem ember.
Értem én, okéka.
Látom nagyon elszaporodtak a válaszok, míg nem voltam itt. :D
Őszintén szólva kicsit ijesztő, hogy hogyan gondolkodik a többség. Ha a GYK-n lehetne következtetéseket levonni a valódi társadalom gondolkodásmódjáról, elég beteg helyzet körvonalazódna. Szerintem / remélem nem lehet.
A legviccesebb, hogy egyeseket annyira mélyen érintett ez a kérdés, hogy még anyázó privátokat is kaptam, amik melengették a szívem. :D Betalált, ugye? :D Rögtön felébredt a vágy, hogy el kell hallgattatni, ki kell taszítani, le kell járatni azt, aki az arcotokba mondja az igazságot, amit igazából ti is tudtok. :D
Azon hangosan felnevettem, mikor valaki az én világképemre írta, hogy torz (nem is tudom, hogy privátban, vagy itt a válaszok közt, vagy mindkettő). :D Ahogy több ezer éven keresztül élt az emberiség (1 életre 1 társ), azt ő tizen-huszon évesen eldönti az agymosott, saját gondolattal nem rendelkező kis fejével, hogy torz. :D Hát mennyire abszurd ez az egész? :D
Aztán jön a személyeskedés, amitől rögtön, abban a másodpercben hogy meglátom, tudom, hogy nem érdemes tovább olvasni a választ, hiszen szegény kis válaszolónak betaláltak a sorok, és nem tud mit hozzászólni, csak támadni. :D
Akik tudtak valami értékelhetőt írni, azoknak mind válaszolok:
#24:
Csupán a női természet biológiai alaptörvényével nem vagy tisztában. Az evolúció úgy alakította ki a két nemet, hogy a férfi minél több, minél egészségesebb nőkkel akar szaporodni, a nő pedig csupán egyetlen, a szerinte legerősebb/-egészségesebb/-ellenállóbb férfival (hiszen a nőknél a szaporodás/puszta szex felvet néhány biológiai következményt). Így mindkettő maximalizálja az utódjainak a túlélési esélyeit.
Az a nő, aki 10 férfival lefekszik, nem egy eredményes nő - ez egy eredményes férfi tulajdonsága (ennek ellenére NEM támogatom ezt és nem is folytatok olyan életvitelt, ahol ez lenne a célom, sőt, a férfiakat is lebeszélem róla).
Hangsúlyoznám: ez NEM a véleményem, hanem csupán tények.
#10:
Ennek a "más szemmel nézve" érvelésnek nincs értelme (de azért szórakoztatóan megfogalmaztad, reálosoktól nem láttam még ilyet :D). 10 férfi az 10 férfi, vagy így, vagy úgy (amúgy esetedben nem 10 férfiről van szó, hanem 10 dugásról, ha jól emlékszem az apja kétszer volt :D).
Viszont ha belegondolunk abba, hogy Kalányos Szmeágol Bijonszé ebbe belekényszerítve van, míg egy "egészséges, szexualitását megélő(???LOL), modern", nem-cigány nő ezt önszántából teszi, akkor számomra az a végeredmény jön ki, hogy egy hivatásos kurvä még sokkal becsülendőbb és ERKÖLCSÖSEBB ugyanakkora partnerszámmal, mint egy átlag nő. :D
Köszönöm, erre a válaszod ébresztett rá. :D Éljenek a kurväk! :D
Ó, az örök érv, az evolúció. Kérdező, kérlek nézz meg mondjuk egy gorillákról szóló természetfilmet, természetesen egy párzási szokásokról szólót, hiszen most ez a témánk. Világosan kifejtik, hogy a hím gorillák többször párosodnak ugyanazokkal a nőstényekkel, mert - most kapaszkodj meg - így a legnagyobb rá az esély, hogy végül az ő spermája fog célba érni a többi közül! Remélem, nem kell kifejtenem, hogy mire lehet következtetni ebből.
Illetve olvasgass egy kicsit mondjuk az afrikai törzsekről, akik évszázadokkal le vannak maradva tőlünk, ergo nincsen átmosva az agyuk. Vagy csak nézz meg egy dokumentumfilmet. Világosan kimondják, hogy konkrétan azt sem tudják, ki kinek az apja, konkrétan együtt neveli a gyerekeket a törzs. És nem ismerik azt, hogy féltékenység, nem tudják, mi az. Szépen, békességben, nyugiban éldegélnek, a nők segítik egymást pl. szülés után, stb...
Az "agymosás" nem az, amit te annak nevezel, hanem az, amit te is lelkesen hangoztatsz. Nem te vagy a hibás, ez az évszázadok alatt alakult így, abban viszont te vagy a hibás, hogy ész nélkül hangoztatod, és meg sem próbálsz mögé látni, belegondolni, avagy értelmes érvekkel, tényekkel, saját gondolattal előállni. Nem kell, szíved joga, viszont az, hogy dogmaként terjeszted a fals meggyőződésedet, az már nem csak rád tartozik.
Egyébként áruld el kérlek, csak úgy "reálosan", számszakilag hogyan lenne lehetséges az, hogy a férfiak ezerfelé kamatyoljanak (a szent evolúviós késztetésük okán), viszont ebben a nők ne vegyenek részt, mert nekik erkölcsösnek kell lenniük...? Kamatyoló nők nélkül a férfiak maximum ezer guminőt, vagy Marok Marcsát tehetnék magukévá, nem? Fizikai képtelenség, amit írsz.
Szeretettel várom válaszod:
14-es.
Ha az első nő 25 alatti akkor ribi, a másik meg egy prosti.
Egyiket se ítélem el, de kapcsolatra nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!