Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szereti, ha kicsit büdös vagyok mert szerinte férfias. Ez mi, de komolyan? :D
Figyelt kérdés
Múltkor is leizzadtam, de azt kéri, hogy ne zuhanyozzak le szex előtt. :D Pedig ott lent is volt egy kis szag, mégsem zavarja...2015. aug. 10. 23:27
11/15 anonim válasza:
Pfújj. Ez már nem a működik a kémia dolog. Ne keverjük a dolgokat. Ami büdös, az büdös. Mindegy, hogy a párunk büdösít-e vagy a szomszéd..... Alapszaga meg mindenkinek van..és mindenkinek más. Ez az amit viszont szeretünk a másikban, mert működik a kémia.
12/15 anonim válasza:
Én azért szeretem, ha a pasimnak jó illata van..:) 20/L
13/15 anonim válasza:
szerintem meg tök normális a barátnőd! az én barátom nem használ dezodort mert nem izzad annyira, 20 km-es biciklitúra után érzem kicsit a testszagát, de a legkevésbé sem zavar, szeretem őt így is. Ez az elfogadás, ami ezen a szintem szerintem kötelező.
14/15 anonim válasza:
Jó igénytelen csajod van. Le se írom, hogy ez a fajta hozzáállás melyik népcsoportoknál elfogadott.
15/15 Bajer válasza:
Ezt sztriptíz táncosnőnél tapasztaltam, hogy szereti az izzadt fickókat, szívesen föléjük hajol, beszívja az "illatfelhőt", persze a fizető vendégért bármit. Olyan is volt itt a GYK-n, hogy egy házaspár egymás lábszagára gerjedt. Kissé beteges talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!