Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szereti, ha kicsit büdös vagyok mert szerinte férfias. Ez mi, de komolyan? :D
mi sem szoktunk zuhanyozni szex előtt.. pedig most azért ilyen időben szaladgálni rendesen leizzasztja az embert.
szex közben amúgy is izzadunk még, szóval ráérünk szex után zuhanyozni egyet.
hát egy egész éjjeles, délelőttös szexcsatában azért ilyen időben ...még a sört is kiizzadtam valamelyik nap szerencsétlen mellett. de imádta, imád.
ez nem igénytelenség, hormon és helyzetfüggő némi kellemetlen illat ha megszaglássza valaki némelyik férfi hónalját esetleg ilyenkor, és ahogy írták "dolgozik a kémia", avagy a nők nyelvén "szerelemben mindent"...kinek melyik magyarázat tetszik.
szerintem édes, hogy elfogadja néhány ember a másikat olyannak amilyen, kb ua mint mikor smink nélkül is tetszik a barátnőd, vagy mackóban, alvós pólóban, kócosan, letört körömmel, szúrós puncival, pattanással
Én is ilyen vagyok. Engem kifejezetten zavar, hogy ha tusfürdő illata van a bőrének és szexre kerül a sor. Olyan mű az egész.
L
Én amióta az eszem tudom nem szoktam csak "szexért" mosakodni.
Reggel este zuhanyzom, még szex után sem nagyon. És ez így ennyi elég, nyáron oké napközben is van hogy lezuhanyozom de csak azért mert 40+ fok van.
Biztos nem mennék el fürdeni ha a barátnőm nem szexelne velem így mondjuk 8 óra munka után. Ő is szaladgál egész nap és ugyanúgy kívánom "izzadtan" (és nem büdösen).
Elég gáz amikor azt mondod a másikra hogy büdös. A párodról beszélsz, ha izzad elvileg akkor ha müködik a kémia, az téged egyáltalán nem "taszít" hanem ellenkezőleg. Ha nem... akkor nincs kémia.
Barátnőm reggelente nagyon szájszagos. Ami egyébként alap esetben zavar, mert mindig szóváteszem ha valakinek büdös a szája, egyszerűen felfordul a gyomrom, DE mivel kémia megvan közöttünk ezért egyáltalán nem zavar a dolog. Ugyanúgy smárolok vele.
Bár egyébként ez egy nagyon jó dolog, kideríteni hogy ki is az aki tényleg "vonzódik" hozzád, és ki az aki csak úgy szexel veled. Nagyon sok a mai világban a false kapcsolat, és egyre nehezebb észrevenni és ez is egy jel... ha a másik vonzódik hozzád akkor is amikor "mások szerint büdös vagy", akkor müködik a kémia.
(talán ha jól hiszem ilyenkor a feromonok azok amik vonzák amásikat?! Nem vagyok annyira otthon a kémiában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!