Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan hetero ( legalábbis magukat annak nevező) férfiak, akik nyitottak lányos meleg/bi fiúkra?
Úgy értem, hogy FÉRFIAS hetero férfiak, akik nem biszexek, nem unik, hanem teljesen aktívak, és semmilyen passzív/lányos szerepet nem gyakorolnak.
kicsit furcsán fogalmaztam ,de remélem, azért érthető.
Igen, ők a melegek vagy biszexek.
Tetszik vagy nem, egy heteroszexuális ember - legyen férfi vagy nő - nem érdeklődik saját neme iránt.
Olyan ez, mint amikor te nem szereted a tökfőzeléket, anyád pedig azt mondja, hogy de, kicsi fiam, meg kell enni.
Ha van benned érdeklődés, csak azért nem eszed meg a tökfőzeléket, mert más sem szereti, akkor "meleg" vagy. Ebben az esetben lehet, hogy ha nem látja senki, megkóstolod, falatozol belőle kicsit.
Ha egyszerűen ki nem állod a tökfőzeléket, azért, mert szar, akkor "hetero" vagy. Ez utóbbi esetben akkor sem mész a tökfőzelék közelébe, ha nem látja senki.
Persze, nem hát, meg ha egy szép karcsú bácsi teszi be neki hátulról, attól sem.
Erről a "hetero (legalábbis magukat annak nevező) férfiak"-ról nekem mindig Regős Bendegúz jut az eszembe: Nekem mindegy, ha mindjárt Boldogságos Ifiasszonynak is hívatja magát, nyanya!
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad
akkor te konkrétan hogy is vagy ezzel? a nőies formás férfiak tetszenek, és csak aktív szerep érdekel?
"én is ilyen vagyok, csak full aktív, de ha lányos a srác akkor nem gond megdugni."
Aham, de azért még hetero vagy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!