Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőtársaim! Ti is bevállaljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Ti is bevállaljátok punciból szájba?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem a legjobb barátnőmmel szexről és szerinte undorító ha punciból szájba kerül a pénisz. Nekem ez nagyon furcsa, mert én simán bekapom a férjem farkát miután kivette a puncimból, sőt még izgat is hogy enyhén punciízű.

Ti hogy viszonyultok ehhez?

2015. aug. 10. 17:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez teljesen normális
2017. dec. 2. 07:23
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi gumiba csináljuk de nem zavarna, orál után csókolózunk meg igazából közben is. Amikor a számba élvezett az után is csókolóztunk.
2018. febr. 4. 23:53
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
175cm felett írjon már rám egy lány :D
2018. márc. 13. 23:23
 44/49 anonim ***** válasza:
14%
Kapnátok be az enyémet inkább!
2018. máj. 5. 23:19
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Punciból Szájba igen!

24N

2018. nov. 5. 19:02
 46/49 anonim ***** válasza:
48%
Mikor barátom kinyalt mensi közben, utána csókolóztunk. Nem mondom hogy izgatott (őt nagyon) de nem volt ellenemre sem. Nyilván ha nagyon megvan nem engedem neki, plusz popsi nyalás után is ssmárolunk, szóval a popó illat is rajta van. De anál után nem szopom le az már gussztustalan kategória. Nem szoktam beönteni, de ha be is öntenék akkor se menne a síkosító íze, szaga miatt.
2020. nov. 29. 17:25
 47/49 anonim ***** válasza:
Hú, nem is tudtam, hogy itt ilyen sok jó szerető (csajszi) van <3
2020. dec. 25. 05:11
 48/49 anonim ***** válasza:
53%
szerintem a legtöbb lány simán kinyalná saját magát is ha tehetné fizikailag.Maszti közben is sokuk imad nyalakodni belöle legalabb az ujjárol.Ebben semmi rossz nincs
2020. dec. 25. 18:46
 49/49 anonim ***** válasza:
50%
Itt mindenki milyen bevállalos! 🙂 Ismerek olyan nőket, elsősorban középkorosztályt, akik már a szopás gondolatától is undorodnak. És akkor még a punci közelében se volt a kuki.
2020. dec. 25. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!