Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti is bevállaljátok punciból szájba?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem a legjobb barátnőmmel szexről és szerinte undorító ha punciból szájba kerül a pénisz. Nekem ez nagyon furcsa, mert én simán bekapom a férjem farkát miután kivette a puncimból, sőt még izgat is hogy enyhén punciízű.
Ti hogy viszonyultok ehhez?
2015. aug. 10. 17:55
11/49 anonim válasza:
kb olyan, hogy nem csókol meg miután leszptad... természetes dolog "belőled jött ki" :D
12/49 anonim válasza:
A saját testnedveinktől nem undorodunk! Én csak akkor nem kapom be utána szívesen, ha gumival, vagy síkosítóval csináltuk előtte, mert ezeknek az ízét nem szeretem. Amúgy jöhet! :)
13/49 anonim válasza:
Hasonlóképpen ,engem sem zavar..
14/49 anonim válasza:
Simán bekapom én is, ebből sosincs probléma. Van, hogy szex közben, például pózváltásnál orálozok egy kicsit, ha megkívánom. Meg olyan is, hogy a vége előtt veszi ki, és a számban megy el. Azt főleg ő szereti, de nekem sincs ellenemre, mert izgató. :)
15/49 anonim válasza:
Eleinte elutasítottam, de egy ideje már bevállalom. Viszont egyáltalán nem izgat, nem vonzanak a saját testnedveim (bár igazából máséi se nagyon).
16/49 anonim válasza:
Sose csináltam belőle problémát.
17/49 anonim válasza:
Bevállalnám, ha kérnék tőlem, semmi undorítót nem találok benne.
Az is én vagyok, ráadásul izgató is a saját ízem.
18/49 anonim válasza:
Ebben őszintén semmi különös nincs. Nők általában nem viszolyognak a saját nemi szervüktől, és szájuktól.
Ha már itt tartunk- inkább az gond, ha váltogatnád, de gumival csinálod.
Gumival sztem a lányoknak nem olyan szájjal csinálni.
Szóval ebben a felállásban nehéz váltogatni.
Mindig nem lehet le - felhuzogatni a kottont, mint a sapkát télen.
20/49 anonim válasza:
Ha tisztaság van,miden van ,te#7-es fekál orálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!