Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőtársaim! Ti is bevállaljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Ti is bevállaljátok punciból szájba?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem a legjobb barátnőmmel szexről és szerinte undorító ha punciból szájba kerül a pénisz. Nekem ez nagyon furcsa, mert én simán bekapom a férjem farkát miután kivette a puncimból, sőt még izgat is hogy enyhén punciízű.

Ti hogy viszonyultok ehhez?

2015. aug. 10. 17:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
84%
kb olyan, hogy nem csókol meg miután leszptad... természetes dolog "belőled jött ki" :D
2015. aug. 10. 20:54
 12/49 anonim ***** válasza:
93%
A saját testnedveinktől nem undorodunk! Én csak akkor nem kapom be utána szívesen, ha gumival, vagy síkosítóval csináltuk előtte, mert ezeknek az ízét nem szeretem. Amúgy jöhet! :)
2015. aug. 10. 23:06
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóképpen ,engem sem zavar..
2015. aug. 11. 09:40
 14/49 anonim ***** válasza:
91%
Simán bekapom én is, ebből sosincs probléma. Van, hogy szex közben, például pózváltásnál orálozok egy kicsit, ha megkívánom. Meg olyan is, hogy a vége előtt veszi ki, és a számban megy el. Azt főleg ő szereti, de nekem sincs ellenemre, mert izgató. :)
2015. aug. 12. 15:36
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte elutasítottam, de egy ideje már bevállalom. Viszont egyáltalán nem izgat, nem vonzanak a saját testnedveim (bár igazából máséi se nagyon).
2015. szept. 2. 19:06
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Sose csináltam belőle problémát.
2015. szept. 2. 20:30
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Bevállalnám, ha kérnék tőlem, semmi undorítót nem találok benne.

Az is én vagyok, ráadásul izgató is a saját ízem.

2015. nov. 3. 17:13
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Ebben őszintén semmi különös nincs. Nők általában nem viszolyognak a saját nemi szervüktől, és szájuktól.

Ha már itt tartunk- inkább az gond, ha váltogatnád, de gumival csinálod.

Gumival sztem a lányoknak nem olyan szájjal csinálni.

Szóval ebben a felállásban nehéz váltogatni.

Mindig nem lehet le - felhuzogatni a kottont, mint a sapkát télen.

2015. nov. 3. 17:42
 19/49 anonim ***** válasza:
97%
Izgi. ;)
2015. dec. 13. 09:39
 20/49 anonim ***** válasza:
6%
Ha tisztaság van,miden van ,te#7-es fekál orálos.
2015. dec. 23. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!