Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Titeket nem idegesít hogy itt privátban bepróbálkoznak a pasik?
Dehogynem, némelyik elég rámenős, nem írsz vissza nekik és probléma megoldva.
Szerencsére vannak itt értelmes figurák is. :)
Be happy bitches...
A hólyéket, 1 válaszzal ellehet utasítani, a normálisaknál meg lehet van esélyetek( eddig nem volt olyan).
18F
Akkor tiltsd le őket, és kész.
Minek kell ehhez kérdés ?
Engem néha, ha a nagyon rámenős pasik találnak be, azt nem igazán kedvelem. De valakivel egész jól lehet beszélgetni! Habár mostanában nem kaptam privátot. Meglepő....:O
Lehet, hogy már feladták a sok eredménytelen próbálkozás után. :P
Egyszer rám írt egy tök normális srác, szóval egy pozitívumot ki tudok emelni, de amúgy néha igen, ráadásul még az sem jut eszükbe hogy köszöntéssel kezdjék az üzenetet, csak ennyi: "képet", "akarsz ismerkedni", "ha küldesz képet küldök én is". Meg még pár hasonló gyöngyszem.
De a legjobb, hogy néha teljesen, mármint az ismerkedés szempontjából teljesen irreleváns kérdések alapján üzengetnek. Fura. De én is csak azt tudom tanácsolni amit az előzők. Ne írj nekik vissza meg tiltsd le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!