Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Titeket nem idegesí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Titeket nem idegesít hogy itt privátban bepróbálkoznak a pasik?

Figyelt kérdés
Engem igen.

2015. febr. 26. 23:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is ráírok valakikre, de csak kérdéseim vannak egy adott kérdéssel, válasszal kapcsolatosan. Sosem küldtem falloszos képet, és sosem bunk.ó módon írtam, hogy "Dugunk?"
2015. febr. 26. 23:16
 12/39 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha nem írni senkire, mert úgyse ír vissza.

Mondjuk én még életembe nem írtam rá ilyen tipikus "kanvonzó" kommentre.

2015. febr. 26. 23:17
 13/39 anonim válasza:
En is csak nevetni szoktam rajtuk ;D
2015. febr. 26. 23:18
 14/39 anonim ***** válasza:
26%
7-es írjak privátot?:D Hiányzik?:D
 15/39 anonim ***** válasza:
68%
Ha nektek az bepróbálkozásnak számít, ha néha privát üzenetet írok egy kérdésre vagy egy válaszra, a kérdéssel vagy válasszal kapcsolatban, és arra nem reagáltok, és még viccesnek is gondoljátok, mint bepróbálkozást, arról nem én tehetek. Az nem bepróbálkozás. Ha erre gondoltok.
 16/39 anonim ***** válasza:
12%
Engem nem. Mert lett belőle egy éjszakás hancúrozás :)
2015. febr. 26. 23:20
 17/39 anonim ***** válasza:
75%
#14! Nem kell, köszi! Kaptam már eleget. :D Úgy látszik felhívás volt keringőre, pedig nem annak szántam.
2015. febr. 26. 23:20
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé idegesítő, tényleg olyan mint ha teljesen mindegy lenne nekik, csak lyuk legyen.
2015. febr. 26. 23:22
 19/39 anonim ***** válasza:

7-es, Én nem írtam még, csak gondoltam megkérdem hiányoltad-e:)

Ha hiányoltad volna írok, de így nem:)

2015. febr. 26. 23:22
 20/39 anonim ***** válasza:
94%
15-ös. Félreérted. Mi nem arról beszélünk, hogy ne küldjön senki senkinek semmit, ha persze egy kérdéssel kapcsolatban írsz valakinek, az teljesen rendben van, de ha kapsz rengeteg olyan üzenetet, hogy küldj képet magadról, meg szívesen megismernélek, egy másik észkombájn meg olyat írt hogy mutatkozzak be neki. Ő írt rám, és én mutatkozzak be neki. Érted, szóval vannak a teljesen elrugaszkodott gyökerek. Amiről te beszélsz abban semmi kivetnivaló nincs. Itt nem erről megy a vita :)
2015. febr. 26. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!