Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim! Titeket nem idegesí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Titeket nem idegesít hogy itt privátban bepróbálkoznak a pasik?

Figyelt kérdés
Engem igen.

2015. febr. 26. 23:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
11%
De tényleg, bepróbálkozás alatt mit értetek? Hogy küld egy képet a farkáról? Vagy felajánlja, hogy csak úgy barátilag fussatok össze? Vagy konkrétan azt írja, hogy meg akar kefélni? Vagy mi? A másik része a kérdésemnek: ti ezeket a "bepróbálkozásokat" tényleg bepróbálkozásnak hiszitek? :D
2015. febr. 26. 23:23
 22/39 anonim ***** válasza:
9%
Kedves Kérdező, elárulnád milyen kérdéseidre, válaszaidra irkálnak privát üzeneteket a zaklatós, nyomulós, szemtelen fiatalemberek?
2015. febr. 26. 23:23
 23/39 anonim ***** válasza:
82%

Viszonylag magas a tűrőhatárom, szóval csak kevés esetben sikerül engem felidegesíteniük.

Épp a napokban fordult elő, hogy valaki folyton arról tájékoztatott engem, hogy már hány napja nem verte ki, és hogy milyen jó lesz majd neki. Én közöltem vele, hogy engem ez nem érdekel. A végén pedig még én lettem leqrvázva. :D

2015. febr. 26. 23:26
 24/39 anonim ***** válasza:
29%
örülj neki,meg ti is,hozzászólók,inkább,mert ha látnának lehet nem próbálkoznának be ;) nem rosszból,de ez van.
2015. febr. 26. 23:28
 25/39 anonim ***** válasza:
13%
#23: Milyen kis önző vagy már. Megosztja veled a magánéletét, te meg ilyen hálátlan vagy... :D
 26/39 anonim ***** válasza:
62%

# 23

Azért közölte mert ezt a választ várta: "Gyere te csődőr majd én kiverem neked".

27/39 anonim ***** válasza:
67%

Én azért nem utasítok vissza szívtelenül..

Milyen rossz érzés lehet már magában az ha elutasítanak..

Miért?! Elvégre próba szerencse.

De nem értem..ha ők nem udvarolnának az volna a baj,most meg az a gond ha próbálkoznak??

Nem hogy örülnél..

2015. febr. 26. 23:30
 28/39 opened paradise ***** válasza:
74%

Az hagyján,de én pasiként is kapok.

Aztán van az a kaliberű hülye,aki többször is ír,mert elfelejti,hogy már tudja,hogy tököm van.

2015. febr. 26. 23:34
 29/39 electroman75 ***** válasza:
30%
Szerintetek mikor fog egy nő így feltenni egy kérdést? Nőtársaim! Ugyan már:)) Kamu az egész.
2015. febr. 26. 23:35
 30/39 The Guard ***** válasza:
73%
A fiúk azért kapnak itt privátot mert úgy viselkednek mint a lányok...
2015. febr. 26. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!