Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális viszony fiú baráttal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális viszony fiú baráttal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 éve van egy nagyon jó fiú barátom, a neve Márk. Július elején elhívott nyaralni egy Balaton melletti nyaralóba, ahol még néhány ismerőse lenne rajtunk kívül. Belementem, és végül múlt héten mentünk el a nyaralásra. Ő, én, a nyaraló tulajának a fia, a barátnője, és mèg egy fiú és egy lány volt ott. A második nap már mindenki jobban kibontakozott, csaptunk is egy kisebb bulit. Márkkal mi hamar elvonultunk, egy szobába pakoltuk le a cuccainkat, így egymás mellett is aludtunk. Korábban már csókolóztunk, de annál messzebb soha nem mentünk. Akkor azonban úgy éreztem, hogy akarok többet is. Ő egyből érzékelte a jeleket, megcsókolt, aztán hirtelen abbahagyta, és bocsánatot kért. Mondtam neki, hogy folytassa, mert nagyon szeretném. Aznap este óriásit szexeltünk, még soha nem éreztem magam ilyen jól.

Másnap kissé furcsa volt felkelni mellette, de egészen szombatig minden nap szexeltünk.

Miután hazajöttünk, a szülei bejelentették, hogy most akkor mehet velük nyaralni, mert megkapták az új időpontot a nyaralásra. Így nem is tudtunk beszélni, hogy ezek után hogy is lesz velünk. Szerintetek?

2015. aug. 8. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:

biztos hogy lesz még folytatása, és miért is ne lenne ha mindketten jol éreztétek benne magatokat, sőt kialakulhat több is!

hajrá!!

2015. aug. 8. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő,nincs semmilyen mód a kommunikációra?
2015. aug. 8. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem a kérdést. Nem tudtatok beszélni? Majd ha lesz rá lehetőség, beszéltek.
2015. aug. 8. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez tök jó és szép is, csak annyi nem passzol hogy csak barát. sok sikert. Én kívánom hogy több is legyen köztetek mint barátság.
2015. aug. 8. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:

nos, ez nem egy kérdés hanem csak egy szimpla beszámoló a leányzó élményéről.

amúgy erre aztán mit lehet válaszolni, mikor 2015-öt írunk, ahol a fiatalok a neten kommunikálnak 99%-ban...na mind1.

2015. aug. 8. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!