Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz sorstársaim! Szerintetek is gonoszak a nők?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 19:29
31/41 anonim válasza:
tudom, hogy csak trollkodsz, de egy hányingert keltő gusztustalan alak vagy így is.
32/41 anonim válasza:
nagy rejtély hogy miért vagy te még szabadlábon
33/41 anonim válasza:
Most nem azért... de egyesek nem értik a humort? :D
Amit csinál a kérdező, azon én sem tudok nevetni, nekem valahogy másmilyen a humorérzékem, de ezt ő szerintem "trollkodásképpen" írta ki... szóval szerintem felesleges ezen fröcsögnötök. :D
Egyértelműen nem ő az Alacsony és Ocsmány Srác. Ha nem lenne kijelezve a neve, akkor is tudnám. Ti tényleg ilyen sötétek vagytok? :D A válaszadók ostobaságán nevetek, nem is a troll kérdező baromságain... :D
34/41 anonim válasza:
Ja, 33 vagyok, azt elfelejtettem odaírni: tisztelet a kivételnek.
35/41 anonim válasza:
tudjuk hogy troll, de legalább akkormár vicces lehetne, attól meg messze van :D
36/41 anonim válasza:
35 - azt nem tagadom, hogy nem vicces! :D Ezt valahogy jobban is elő lehetett volna adni. :D
De sokan nem tudják, hogy troll, és én ezen jókat röhögök. :D
37/41 A kérdező kommentje:
jó a humorérzékem és nem vagyok troll, sem elmebeteg, a diliházakba nem járok
2015. aug. 7. 06:12
38/41 A kérdező kommentje:
ti vagytok a debilek, én magas és über brutál jóképű vagyok, olyan vagyok, mint Brad Pitt a Trójában és harcolok a nők ellen
2015. aug. 7. 06:15
39/41 A kérdező kommentje:
Tökéletes vagyok!
2015. aug. 7. 06:17
40/41 anonim válasza:
33-as
Lehet jó troll kérdést kiírni, de az egyfajta művészet. Nem megy mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!