Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz sorstársaim! Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz sorstársaim! Szerintetek is gonoszak a nők?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 19:29
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
állom a sarat egyedül is, az alacsony és ocsmány bajtársaim most magamra hagytak a túlerővel szemben
2015. aug. 6. 20:01
 12/41 anonim ***** válasza:
Mától kezdve ez a weboldal csatatérnek számít? Ha igen, akkor én leszek ˝Svájc˝ :) Ti csak háborúzzatok, én meg élem a világom, közben gazdagodom. :)
2015. aug. 6. 20:04
 13/41 anonim ***** válasza:
50%
Kretén.
2015. aug. 6. 20:06
 14/41 anonim ***** válasza:
65%

Istenem... Nem tudom te ki vagy, de folyton azt írod, hogy alacsony és ocsmány vagy... Már megismerem lassan az összes válaszodat, akár név nélkül is.

Nézd! Te nem alacsony és ocsmány vagy. hanem egyszerűen HÜLYE!!! Kelj fel a gép elől, emeld meg a redvás segged és menj el élni, ne itt verd a nyálad és sajnáltasd magad, mert bármely napszakban jövök fel ide, beléd botlok. Idegesítő vagy.

2015. aug. 6. 20:09
 15/41 anonim ***** válasza:
87%

(amúgy nem ő a "hivatalos" alacsony ocsmány.)

Már csak utánzat..

2015. aug. 6. 20:09
 16/41 anonim ***** válasza:

Határozottan igen. Kivéve az az egy akit nagyon szeretek.

Egy nem szűz férfi.

2015. aug. 6. 20:10
 17/41 A kérdező kommentje:
A Gyk olyan nekem, mint a Call of Duty World at War, most megállítom és 3 év alatt ronggyá verem azokat akik nemi életet élnek, mert gonoszak, némeyliknek a szeme is kék és a haja aranyszőke és szex közben németül ordítanak, ordítva mocskolják a szüzeket, akik felszabadítják a világot és véget vetnek mások nemi életének xdd
2015. aug. 6. 20:12
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2015. aug. 6. 20:17
 19/41 A kérdező kommentje:
szóval 3 éven belül vége lesz mindenki nemi életének xdd azért 3 év, mert ennyi kell, hogy megsemmisítő erejű csapásokat mérjek a gonoszakra és én nem vagyok alacsony és ocsmány, csak velük együtt szűz vagyok a rémséges rémek miatt, a nők szemetek xdd
2015. aug. 6. 20:18
 20/41 anonim ***** válasza:
WTF?
2015. aug. 6. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!