Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz sorstársaim! Szerintetek is gonoszak a nők?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 19:29
1/41 anonim válasza:
es meg szuz is vagy? :') nagyon gonoszak a nok, biztos nem te vagy a qrva bena.. lefogadom vagy 30eves vagy es otthon laksz
2/41 A kérdező kommentje:
szeretném egységfrontba tömöríteni az alacsony és ocsmányokat a nők ellen, hogy legyen egy kis világháború a gyk-n, mert harcolni akarok a nők ellen
2015. aug. 6. 19:32
4/41 anonim válasza:
Miért nem bannolják már ezt a barmot?
5/41 A kérdező kommentje:
a nők talpnyalói itt teremtek, ti vagytok a béna nyomi elmebetegek én HŐS vagyok
2015. aug. 6. 19:38
6/41 anonim válasza:
Azt a mindenit fiatalember, hát fékezze magát
7/41 A kérdező kommentje:
Adonisz vagyok
2015. aug. 6. 19:40
8/41 anonim válasza:
Ezután a kérdés után még csodálkozol, hogy nem dugtál soha?
Egy ideje már itt garázdálkodsz és rengeteg ostoba, értelmetlen, nevetséges kérdést írtál ki. Talán nem kéne ilyen antiszociális, búval b...szott, általánosító, szerencsétlen forever alone nyomoréknak lenned és ha felemelnéd a s...gged a gép elől, akkor lehet, hogy lenne csajod. Bár az ilyen gyökerek úgyse kellenek senkinek sem.
9/41 A kérdező kommentje:
ro*adék mindenki, kivéve a szüzeket, a nemi életet élő férfiak és nők olyanok, mint a fasiszta hordák, szörnyetegek és a szüzek mentik meg a világot a pusztulástól, a szüzek zászlaja alatt egyesül maj minden ember :D
2015. aug. 6. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!