Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Erre megoldás? A többi lennt
Figyelt kérdés
a barátnőmmel semmi problémánk nem volt szex téren eszméletlen jó volt köztünk a kémia,a tegnapi napig,tegnap is sikerült neki izgalmi állapotba kerülni,de egyszerűen olyan nehezen élvezett el, soha nem volt még ilyen,és alig volt neki váladék,akivel már történt ilyen kérem írja meg tapasztalatait,én rontottam el valamit? :( köszönöm előre is a normális válaszokat2015. aug. 6. 14:15
1/3 anonim válasza:
velem is megesett párszor,hogy alig nedvesedtem be,pedig alapjáraton már egy csóktól is tocsogok
nem a te hibád,lehet,hogy csak nem volt sok kedve hozzá,de nyugi,kövi alkalommal jobb lesz
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem ,hogy elrontottál bármit.. Lehet ,hogy nem mondta valami miatt feszült volt esetleg.. Vegyetek síkosított segít ha nehezen nedvesedik be.. A nőknél van ilyen ha valamifeszültség van.. Ilyenkor ha nehezen élvez el és nem nedvesedik egy jó nyelv akrobatika sokat segíthet..( vagy vibrátor külső izgatásra) Kinlodni viszont nem szabad veled és vele is előfordulhat.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, sokat segítettetek :)
2015. aug. 6. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!