Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eddig hany pasival fekudtetek le?
Figyelt kérdés
Kort is ha lehet:)2015. aug. 4. 21:47
31/49 anonim válasza:
Programtervező informatikus... most már tudom,hogy miért vagy ennyire penge a számtech kategóriágan:)
32/49 anonim válasza:
19/L eggyel, nem tervezek mással lefeküdni,
de én nem ítélem azokat az embereket,akik sok emberrel feküdtek le.
34/49 anonim válasza:
0 25\l pedig vékony vagyok állítólag szép arccal nagy cicikkel de valamiért kerülnek a fiúk. Nekem marad a napi 3 maszti :)
35/49 anonim válasza:
1 férfival, 30 éves nő ( 19 évesen ismertem meg es azota mar a férjem) :)
38/49 anonim válasza:
Nem sikerült megszámolnom, de 50-nél több. Soha nem volt 2-nél kevesebb egyszerre. Ez van!
41L
39/49 anonim válasza:
Hát aki 41 évesen még "L"ánynak érzi magát... :D
Abba én is bele raknám tövig! :D
40/49 anonim válasza:
Én eggyel sem. Több éve egyvalaki lenne, akivel megtenném bármikor 💖 , de vele meg soha nem fog összejönni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!