Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok eddig hany pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok eddig hany pasival fekudtetek le?

Figyelt kérdés
Kort is ha lehet:)

2015. aug. 4. 21:47
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

1-el

16L

2015. aug. 4. 22:05
 12/49 anonim ***** válasza:
0%
Az 5 ös egy kis cafka :) de a 36 éves nőnek is sok 13 pasi
2015. aug. 4. 22:05
 13/49 anonim ***** válasza:
4 23/L
2015. aug. 4. 22:11
 14/49 anonim ***** válasza:
74%

Anélkül ítéltek, hogy ismernétek őket.

Ha a saját normáitokba nem fér bele amit ők csinálnak attól még nem lesznek kevésbé értékes emberek.

Fogadjátok el ami van, ne pedig ítélkezzetek.

24F

2015. aug. 4. 22:11
 15/49 anonim ***** válasza:
54%
Nem ítéltünk el senkit. A cafka az egy jelző, ugygondolom ebben az esetben jogos. Nálam a szex érzelmeken alapul, az peddig elképzelhetetlen, hogy huszon éves korba valaki Ennyi férfihez kialakitson érzelmeket! Ezzel nem akarom megbántani a 24 éves hölgyet, de ha igy folytatja akkor Meddig jut? Én 32/f vagyok 8 nővel voltam, abból 4 volt futó kaland amiket meg is bántam! Számomra nincs annál szebb amikor azzal lehetek együtt akit szeretek!
2015. aug. 4. 22:21
 16/49 anonim ***** válasza:
3-mal
2015. aug. 4. 22:27
 17/49 anonim ***** válasza:
Még az ilyen kérdéseknél is a kommentelők fele kritizáló férfi...
2015. aug. 4. 22:33
 18/49 anonim ***** válasza:
2 18L
2015. aug. 4. 22:34
 19/49 anonim ***** válasza:
Kissé ironikus, mert én is férfi vagyok és kritizálom a kritizálókat xD
2015. aug. 4. 22:34
 20/49 anonim ***** válasza:
89%
rókatelli: Megértem és tiszteletben is tartom a te álláspontodat, de egy valamit kifelejtesz. Mindezt én magam akartam, vágytam rá. Nem akarok történeteket mesélni, de a lényeg az, hogy egyáltalán nem szégyelltem azt soha, hogy ennyi pasival voltam együtt. Ha adva volt egy lehetőség, hogy egy jó testű, jó kinézetű pasival feküdjek le, aki olyan szinten megmozgatta a fantáziám, hogy átázott tőle a bugyim, miért tagadjam meg magamtól, csak mert "Úristen, más mit gondolna rólam?". Te így gondolkodsz, én pedig így. Mikor leírtam a válaszomat, tudtam, hogy el leszek hordva, le leszek pontozva, de gondolom, őszinte válaszra vártatok...
2015. aug. 4. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!