Nem volt ilyen, mert nem voltam buta kis hülye lány.
Észre lehet venni ha valaki így közeledik, aki meg nem veszi észre az meg is érdemli.
2010. máj. 18. 10:54
2/17 anonim válasza:
igen volt egyszer egy pasi aki 2 hónapig csapta a szelet és egyik péntek este iszogattunk és lefeküdtünk és utána még azt se mondta h kösz az estét!
most van egy ilyen szex kapcsolatom de itt nincs kihasználás csak szex!ez szerintem igy a helyes h megbeszéled a másikkal hogy mit akarsz tőle,szex vagy komoly kapcsolat!
2010. máj. 18. 10:54
3/17 nielindi válasza:
nem. ha csak a szexröl szolt az egész,elötte megbeszéltük.igy kölcsönös volt a kihasználás.
2010. máj. 18. 10:56
4/17 anonim válasza:
igen. volt barátommal tavaly télen jártunk azóta össze járunk még máig is sexelni. igen lehet ugy tünik hogy kihasznál de enyi erővel énis őt. és még mindig jobb igy mintha nem is látnám és megszakadna a kapcsolat, meghát jól is csinálja :)
2010. máj. 18. 10:57
5/17 anonim válasza:
Jó vicc, ahogy néhány nő azt hiszi, hogy ha a dolog megbeszélésen alapul, akkor az már nem kihasználás. :D
2010. máj. 18. 10:57
6/17 anonim válasza:
10:57 te buta vagy.
A nő is csak szexet akar a pasitól (magyarul egy élvezetes szex) és nem több, akkor egálban vannak. Az nem kihasználás, hanem kölcsönös érdek!
2010. máj. 18. 11:05
7/17 anonim válasza:
Naiv voltam és szerelmes. a pasinak nagyon bejöttem, de megmondta kerek-perec, hogy nem akar járni velem, feleségül meg pláne nem fog soha venni, de egy laza, "összejárós" kapcsolatot nagyon szeretne, de persze csak ha én is benne vagyok és jól gondoljam meg, mert tényleg nem ígér semmit. hát belementem, de nagyon megégettem magam, majdnem 2 évig nem bírtam megszabadulni az egésztől. aztán neki időközben lett egy barátnője, akit felvállalt, ez nagyon szarul esett, közben persze velem is találkozgatott. fel nem tudtam fogni, velem miért nem jár, pedig nem voltam/vagyok egy buta ribanc, akit szégyellni kéne. mindig azt reméltem, hogy majd rájön, hogy szeret engem és akkor majd felvállal, járunk. de nem így lett. utána összeszedtem magam és lekoptattam. nem beszéltünk nagyon sokáig, majd újabb 2 év múlva ő kezdett el teperni utánam, de nekem akkor már nem kellett. ennyi a történet:)
2010. máj. 18. 11:05
8/17 anonim válasza:
Kölcsönös érdek, ez jó. Nos igen, valaki így szereti nevezni. ;)
2010. máj. 18. 11:08
9/17 anonim válasza:
én már jártam úgy,hogy miután lefeküdtem a pasival másnap dobott.na ez ge.ciség volt tőle.szexre hajtott.
viszont igenis van olyan,hogy kölcsönösen kihasználják egymást.:D vagyis csak szex van,semmi több.volt egy szexpartnerem,mind a ketten tudtuk,hogy csak erre megy ki a játék.élveztük,addig jó volt amíg nem volt egyikünknek sem komoly párja.ez nem a nő kihasználásáról szól.inkább a szexuális vágy kielégítése,mindkét fél örömére. :D
2010. máj. 18. 11:27
10/17 anonim válasza:
Igen sajnos!És nem is egy pasi csak azért volt velem....!Azóta nagyon meg van róluk a véleményem!Sztorikat nem irok mert itt lehetnék a gép előtt este 10-ig is akár....!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!