Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hagyjam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam, hogy továbbra is kihasználjon?

Figyelt kérdés

Megismertem az interneten egy fiút, ő 17 éves,én 15 vagyok.

Szóval már lassan fél éve ismerem, nagyon jól kijöttünk a kapcsolatunk elején, szinte minden nap beszéltünk, rengeteg dolgot megtudtunk a másikról, és egyre inkább megkedveltem, fontossá vált számomra.Mindig segítettem neki túllépni a problémáin. Aztán ahogyan telt az idő, egyre kevesebbet beszéltünk, szinte már csak hetente, de akkor se volt túl sok tartalma a dolgoknak. Eközben csak akkor írt nekem, amikor szükségessé váltam számára, amikor valami miatt éppen ki volt bukva, és ez azóta folyamatosan így megy, ha van valami baja, akkor ír, és elkezdi sorolni a problémáit, én meg meghallgatom, és próbálom megvigasztalni. Emiatt kezdem úgy érezni, hogy csak kihasznál. Amikor szüksége van rám, akkor jó vagyok neki, aztán megint ellök magától. Ez elég rosszul esik, főleg, hogy nagyon kedvelem a srácot, de ez így mégsem jó részemről.

Ma is írt, de ma amiatt, hogy "dicsekedjen", mert talán összejön neki az, amire már nagyon régóta vágyott, ami miatt eddig el volt keseredve. Én viszont teljesen közömbös voltam vele, holott eddig mindig szemmel láthatóan örültem az ő örömeinek, de ezek után, hogy csak levesz a polcról, amikor szüksége van rám, úgy gondoltam, hogy nincs értelme úgy bánnom vele, mint eddig. De most emiatt egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert nagyon kedvelem, és úgy érzem nem ezt érdemelné tőlem, pedig ő sem bánt velem sokkal jobban az elmúlt időkben.

Igazából az is benne van a dologban, hogy talán kezdtem beleszeretni, de mondhatni csalódtam benne, és nem ilyen viselkedést vártam tőle.

Mit csináljak?

Hagyjam, hogy továbbra "kihasználjon", ha épp szüksége van rám?

(bocsi, hogy ilyen hosszú lett)

15/L

2011. jún. 24. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne legyél buta,ne hagyd magad lelki szemetesládának használni.

Bár kérdés h ő meghallgat e téged ha neked van bajod és próbál-e ő is segíteni,vagy az nem érdekli??

Ha ő is meghallgat,akkor rendben,ha őt nem érdekli a te problémád,akkor meg te se foglalkozz az övével..tudom h nehéz,de ne törődj vele,csak bántani fog a dolog és egyre rosszabb lesz

2011. jún. 24. 12:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nem is nagyon szoktam neki a problémáimról mesélni, mert tudom, hogy nem igazán érdekelné, meg nem vagyok olyan panaszkodós típus.
2011. jún. 24. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem érdeklik a problémáid, ha sohasem próbáltad?
2011. jún. 24. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha őt nem érdekli hogy mi van veled,akkor sajnos elég egyértelmű...amíg nem volt más akivel megbeszélje a dolgait (na meg most is amikor nincs más) akkor jó vagy te,mert tudja h meghallgatod és rád számíthat,egy biztos pont vagy az életében..jártam ebben a cipőben én is,szenvedtem egy darabig miatta h most vajon miért csinálja ezt aztán rájöttem h szimplán csak egy bunkó.Azóta hanyagolom a srácot. Szerintem tedd ezt te is:)
2011. jún. 24. 12:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert nem úgy tűnik, mintha bármi is érdekelné velem kapcsolatban, inkább sokszor csak a véleményemre kíváncsi.
2011. jún. 24. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, úgy érzem, hogy nem tudnám csak úgy hanyagolni. Eleve írtam, hogy nagyon kedvelem, meg talán sajnálom is, hogy soha nem jön össze neki semmi, és ha én is magára hagynám, akkor nem lenne senki, akivel megbeszélje a dolgait.
2011. jún. 24. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!