Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok fekudtetek le olyan...

Csajok fekudtetek le olyan pasival aki csak azert tette h kihasznaljon? Sztori?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen ám, csakhogy ez nem mindig ilyen egyszerű. egy szexkapcsolat csak addig működik, amíg nem lesznek érzelmek. ha pedig ez egyoldalú, akkor már nem korrekt a dolog és abba kell hagyni, mert az úgy tényleg kihasználás. én írtam, hogy 2 évig voltam egy ilyen kapcsolatban, belezúgtam a pasiba és reménykedtem, hogy ő is belém fog, de nem így lett. azóta nem megyek bele ilyenbe, mert előbb-utóbb érzelmek lesznek, és akkor az nagyon tud fájni és szörnyű nehéz kiszállni.
2010. máj. 18. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:

mi 3 évig folytattunk szexkapcsolatot,semmi érzelem nem alakult ki közöttünk.ma már mindkettőnknek van kapcsolata,összefutunk néha itt-ott,beszélgetünk,szórakozunk.mióta párkapcsolatban élünk,egyszer sem voltunk együtt.

ha az ember érzi már azt a bizonyos kis "lángocskát" azonnal ki kell szállni!

2010. máj. 18. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Velem nem tett ilyet srác, de fordítva volt már...

23L

2010. máj. 18. 11:50
 14/17 anonim ***** válasza:
persze
2010. máj. 18. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem én nem vagyok ribi, csak olyannak fekszek le, akit szeretek is, és érzem hogy viszont szeret, márpedig ilyen ember nem használ ki.
2010. máj. 18. 15:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Volt barátnőmet Még 1. találkozásunk elött Használták ki elég csúnyán, hogy Buliban iszogattak, Nem volt Ítélőképessége, és kihasználták, ez nem is a legnagyobb baj, de ez mind 11 évesen történt vele, jelenleg 17...

Szóval, Én azt mondom, ha ki is használtak valakit, Az csak akkor a legrosszabb ha még 12 SE!

2010. máj. 20. 16:08
 17/17 anonim válasza:

Igen, volt már. Amit egyébként meg is bántam, hiába, hogy én is nagyon akartam.(Épp szerelmi bánatom volt)

Úgyhogy fejest ugrottam ebbe a kalandba, nekem azóta komoly kapcsolatom van, ja, neki is, élettársa van már, de ő még mindig akar tőlem valamit, nyilván szexet. De most már elküldöm őt a francba.

2010. máj. 25. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!