Csajok fekudtetek le olyan pasival aki csak azert tette h kihasznaljon? Sztori?
mi 3 évig folytattunk szexkapcsolatot,semmi érzelem nem alakult ki közöttünk.ma már mindkettőnknek van kapcsolata,összefutunk néha itt-ott,beszélgetünk,szórakozunk.mióta párkapcsolatban élünk,egyszer sem voltunk együtt.
ha az ember érzi már azt a bizonyos kis "lángocskát" azonnal ki kell szállni!
Velem nem tett ilyet srác, de fordítva volt már...
23L
Volt barátnőmet Még 1. találkozásunk elött Használták ki elég csúnyán, hogy Buliban iszogattak, Nem volt Ítélőképessége, és kihasználták, ez nem is a legnagyobb baj, de ez mind 11 évesen történt vele, jelenleg 17...
Szóval, Én azt mondom, ha ki is használtak valakit, Az csak akkor a legrosszabb ha még 12 SE!
Igen, volt már. Amit egyébként meg is bántam, hiába, hogy én is nagyon akartam.(Épp szerelmi bánatom volt)
Úgyhogy fejest ugrottam ebbe a kalandba, nekem azóta komoly kapcsolatom van, ja, neki is, élettársa van már, de ő még mindig akar tőlem valamit, nyilván szexet. De most már elküldöm őt a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!