Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok eddig hany pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok eddig hany pasival fekudtetek le?

Figyelt kérdés
Kort is ha lehet:)

2015. aug. 4. 21:47
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Na, ennél felszínesebb választ talán még nem is olvastam..........:)
2015. aug. 4. 22:38
 22/49 anonim ***** válasza:
33%

19/F

Két nővel voltam, és sajnálom. Tudjátok, hogy mit? Hogy kettővel voltam, és nem csak eggyel. Azzal az eggyel, akivel lassan már 3 éve mindent megteszünk egymásért, és mindkettőnk közös célja, hogy majd egy család legyünk, és legyenek gyerekeink - legalább 4. Ha pedig anyagilag úgy alakul (jogon tanulok), akkor még több - esetleg örökbefogadás útján. Ezeket a gyerekeket pedig egy egészséges értékrend mellett a legeslegjobb tudásunk szerint felnevelni, és nem hagyni, hogy a modern eszmék megfertőzzék őket.

Hogy lehet, hogy én 19 évesen ilyeneken gondolkodok, miközben mások 24 meg 36 évesen arra hajtanak, hogy minél több fäszt szopjanak, egyébként pedig egy létminimumon éljenek, mind intellektuálisan, mind anyagilag? Vagy ha anyagilag nem is, azt is csak az előző módon - fäsz szopás által - tudják biztosítani maguknak. Hogy jöhet létre ez a különbség úgy, hogy annak ellenére, hogy feltehetően azt gondoljátok a jog miatt, hogy gazdag vagyok, pedig egy forintom sincsen, és ugyanolyan szegény alsó-középosztálybeli családból származom, mint valószínűleg az előbb említett nőstények (nőnek már nem nevezném őket, mondom ezt a legkisebb degradáló szándék nélkül)?

Hogy jöhet létre ilyen különbség, ha egy országban élünk, azonos a kultúránk, alapjában véve hasonló (lehet) az anyagi hátterünk, és ugyanaz a média próbál elbutítani minket?

Talán elég bizonyíték ez a mai trendek, eszmék, politika és média befolyásoló hatásának jelentőségére. Egészen konkrétan használhatatlan emberi roncsokat termel - mind a nemzetnek (szex van, gyerek nincs), mind más emberek számára (melyik valóban normális férfi fogja elvenni a 24 éves kislányt? Már most, 24 évesen leírhatjuk veszteségnek).

Ebből kiindulva - és ez már CSAK a személyes véleményem -, soha nem kezdenék olyan nővel, aki nem szűz, egyszerűen és pusztán azért, mert nem szűz.

2015. aug. 4. 22:42
 23/49 anonim ***** válasza:
Kedves Lilla. Én nem pontoztalak le, nem hordtalak el Mindennek, csupán leírtam amit gondolok, ahogy Te is! Minden ember más és más! Én egyszerűen nem értelek meg, hogy nem lenne jobb egy lelkitárs? Na mindegy is... :) szép estét mindenkinek! BÉKE :)
2015. aug. 4. 22:50
 24/49 anonim ***** válasza:

20l / 2

az, hogy valaki egy ilyen kérdés alatt, neki áll olyant kritizálni két szám alapján, akit nem ismer, nem vall épp értelmiségi jellemre. Nem vagyunk egyformák és ezt el kell fogadni, nem lenézni meg megvetni a másikat, hanem megérteni.

2015. aug. 4. 22:51
 25/49 anonim ***** válasza:
Ha lelki társra vágytam volna, nem azt kerestem volna?
2015. aug. 4. 22:55
 26/49 anonim ***** válasza:
Azért ha rádtalál a szerelem, majd másképp fogod látni. Átértékeled a dolgokat.
2015. aug. 4. 22:56
 27/49 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem tehet róla, hogy csak a fa.szra vágyott :)
2015. aug. 4. 23:01
 28/49 anonim ***** válasza:
90%

" Hogy lehet, hogy én 19 évesen ilyeneken gondolkodok, miközben mások 24 meg 36 évesen arra hajtanak, hogy minél több fäszt szopjanak, egyébként pedig egy létminimumon éljenek, mind intellektuálisan, mind anyagilag? Vagy ha anyagilag nem is, azt is csak az előző módon - fäsz szopás által - tudják biztosítani maguknak. Hogy jöhet létre ez a különbség úgy, hogy annak ellenére, hogy feltehetően azt gondoljátok a jog miatt, hogy gazdag vagyok, pedig egy forintom sincsen, és ugyanolyan szegény alsó-középosztálybeli családból származom, mint valószínűleg az előbb említett nőstények (nőnek már nem nevezném őket, mondom ezt a legkisebb degradáló szándék nélkül)?"

Akkor milyen szándékkal mondtad?

Úristen, na ebbe a témába nem akartam belmenni, mert csak szarul jöhetek ki belőle. Maradjunk csak annyiban, hogy programtervező informatikusként végeztem 21 évesen és azóta szoftverfejlesztőként dolgozom.

2015. aug. 4. 23:03
 29/49 anonim ***** válasza:
56%
elvehetnéd itt sok szűzpasi szüzességét hamár ennyire szereted a faszt
2015. aug. 4. 23:09
 30/49 anonim ***** válasza:
90%
Rohanok is hozzájuk :D
2015. aug. 4. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!