Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megcsaltam? Szerintetek, miért csinálja ezt a pasim?
Van egy pasim már majdnem 2éve voltunk együtt ,mikor ő elvállalt külföldön egy állást. Egyszer felhívott ,hogy megkapta a munkát ,azóta semmi hír róla. Annyit mondott legutóbb ,hogy fog még hívni meg ,hogy azt csinálok amit akarok. Azt sem tudom,hogy együtt vagyunk még e vagy sem. Terveztem ,hogy majd írok neki egy SMS-t ,ha nem jelentkezik továbbra sem ,akkor vége. Sajnos hiányzott a szex és ezért lefeküdtem az exemmel.
Most ,akkor szerintetek mit csináljak?
Szerintetek vége a kapcsolatnak?
Komolyat,köszi!
Hát persze ,hogy én vagyok a szar.
És ő miért nem tud felhívni ??
Mert értéktelen vagy, azért. Egy kényes kis pics_, aki elvárja hogy mindenki vele foglalkozzon :)
Ezért. Szakított veled. Vagy meghalt. De az hogy "Azt csinálsz amit akarsz" eléggé egyértelmű. Dobva vagy cicus.
Ezt írtam le tegnapelőtt, hogy miért nem hív. Azért, mert azt várja, hogy te is keresd őt, ne csak ő téged.
Meg viszonlag elég primitív lehet az, aki még ennyi magyarázat után sem érti meg, hogy miért írta azt a pasija, hogy azt csinál amit akar.
Hát pontosan ezért mert már nem érdekled őt. Részéről evvel már szakítottatok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!