Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megcsaltam? Szerintetek, miért csinálja ezt a pasim?
Van egy pasim már majdnem 2éve voltunk együtt ,mikor ő elvállalt külföldön egy állást. Egyszer felhívott ,hogy megkapta a munkát ,azóta semmi hír róla. Annyit mondott legutóbb ,hogy fog még hívni meg ,hogy azt csinálok amit akarok. Azt sem tudom,hogy együtt vagyunk még e vagy sem. Terveztem ,hogy majd írok neki egy SMS-t ,ha nem jelentkezik továbbra sem ,akkor vége. Sajnos hiányzott a szex és ezért lefeküdtem az exemmel.
Most ,akkor szerintetek mit csináljak?
Szerintetek vége a kapcsolatnak?
Komolyat,köszi!
Minek fussak egy olyan szekér után ,amelyik nem vesz fel?
Ő magasról leszar.
Ha annyira szeretne mint ahogy mondogatta annak idején mindennap hívna.
Azt sem érdekelné ,ha meghalnék szerintem ,pont leszar
Mekkora hülye vagy XD nem rohansz senki után sem...hmmmm
Szal nyaljon ki mindenki, de te még egy böffentést sem teszel :D remek ember lehetsz
ha ilyen felfogású K*rvával lennék egy ideig lehet én is inkább külföldre menekülnék. ha annyira szeretted volna akkor te is felhivtad volna, plusz nem dugtál volna az exeddel...
az hogy nem tudsz elképzelni olyat hogy nem tud felhivni egy ideig az a te bajod.
Őőő, mikor ment ki?
Milyen gyakran keresett azóta?
Eleinte hívott szinte mindennap,de mióta elvállalta a munkát azóta egyszer sem.
Pedig megígérte ,hogy hív mi legyen velünk.
Utána meg azt mondta azt csinálok amit akarok.
Hát, te nem szakítottál vele, bár ő se nagyon tett semmit, ha 1 hónapig nem keresett, akkor nem a legegyszerűbb a helyzet.
Mivel nem szakítottatok, ezért mondhatjuk megcsalásnak, de nem hinném hogy ez számítana. A legegyszerűbb az lenne, hogy ráírsz, hogy így nem folytatod vele, onnantól kezdve pedig azt csinálsz, amit akarsz. De ezt illett volna az exeddel való etyepetye előtt.
Értitek a csaj annyit tudott csinálni 1 hónap alatt, hogy ezt kiírta tegnap ide gyakorira...fel nem hívta :'D
Kérdezem én...kinek kell a csaj ? Mennyit ér ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!