Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megcsaltam? Szerintetek, miért csinálja ezt a pasim?
Van egy pasim már majdnem 2éve voltunk együtt ,mikor ő elvállalt külföldön egy állást. Egyszer felhívott ,hogy megkapta a munkát ,azóta semmi hír róla. Annyit mondott legutóbb ,hogy fog még hívni meg ,hogy azt csinálok amit akarok. Azt sem tudom,hogy együtt vagyunk még e vagy sem. Terveztem ,hogy majd írok neki egy SMS-t ,ha nem jelentkezik továbbra sem ,akkor vége. Sajnos hiányzott a szex és ezért lefeküdtem az exemmel.
Most ,akkor szerintetek mit csináljak?
Szerintetek vége a kapcsolatnak?
Komolyat,köszi!
szerintem írd le a pasit ,mint veszteséget
így nem viselkedik egy normális ember,mint a pasid
Te nem is kerested őt, csak vártad, hogy hívjon valamikor?
Mert ez esetben nem csak részéről, de részedről is vége van. Hívd fel és beszéljetek. Szerintem ennek a kapcsolatnak már tényleg vége, csak valamelyikőtöknek ki kellene mondania.
xD Szerintem a pasid lelépett. Úgy értem, a kapcsolatból is. És olyan gyáva, hogy azt neked el se meri mondani.
Kivéve ha valami arab-övezetben van, mert akkor nem árt az életéért is aggódni.
És amúgy benned sem volt annyi, hogy keresed? Én nem vagyok az a hívogatós-zaklatós barátnő, de ha elmegy külföldre, és nem jelentkezik rendszeresen, akkor aggódom, és felkeresem, ennyi. Meg amúgy is.
Elég abszud az egész helyzet.
Én nem fogok rohanni senki után sem . Nem leszek idióta.
Ha ő nem keres ,akkor mehet a levesbe oszt kész.
Leszarom. Mondjuk qvára fáj.
Rohadtul szerethetett
. Soha többet nem lesz senkim az is biztos
Ez nem szép dolog a "pasidtól".
Szerintem már ott külföldön már talált valaki mást magának, ha máe nem is jelentkezik. Viszont szerintem is jó ötlet az üzenet, ha nem ír vissza, akkor pedig vége.
De ezt is azelőtt kellett volna, mielőtt összebújtál az exeddel. :P
Ha pedig folytatódik a kapcsolat, jobb ha elmondod neki is az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!