Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom a szagát?
Én nem azt mondom hogy kamu. Hanem két feltételezésem van. Cigány a csaj vagy valami újfajta bevándorló. Vagy pedig egy 200 kilós viziló.
Egy jó csaj az életébe egyszer nem engedi meg magának hogy 21 évesen bárhol szőrös legyen nyáron azt meg főleg nem hogy büdös legyen. 10-es skálán az 5-ös lányok már nem engedik meg maguknak ezt hogy ilyenné váljanak.
Bárcsak én találnék egy jó szőrös puncis csajt!
Azért büdös ne legyen.
Kedves Kérdező! Igaz, nem vagyok mai "csirke", de azért leírom mit gondolok. Ja, és a szőrmentes punci szeretőknek pedig üzenem, hogy nem csak a szőr mentes nők tudnak igazán tiszták lenni, hanem az az igazi, ha valaki szőrösen is szagtalan tud maradni, és tiszta. Na szóval, mondd meg annak a lánynak, hogy legyen kedves tisztítsa ki a körmeit, mosakodjon minden nap főleg most, hogy ilyen melegek vannak, és nem feltétlenül kell a szőrt borotválni, mert ha egyszer elkezdi, akkor mindig kell. Pl, én soha nem borotváltam se a lábam, se a hónaljam, de még a szemérem szőrzetet sem, és még sem lóg sehová, nem néznek pasinak, és alig szőrös a lábam is. Ha pedig annyira szőrös, mint egy férfi, akkor az is elképzelhető, hogy hormon zavaros. Nem? Vagy ha fogamzásgátlót szed, az is okozhat túlzott szőr növekedést, és akkor sajnos tényleg nem marad más mint a szőrtelenítés. A szája is büdös? Mert ha igen, akkor azért ott komoly gondok vannak a higiénia terén.
Az együtt fürdés jó, de nem az a megoldás. Próbáld meg megbeszélni vele, hogy ne haragudj drága, de ne játszunk béka királyt. Vagy, te vegyél neki fincsi illatú tusfürdőt, jó minőségű izzadás gátló dezodort, vagy hónalj stiftet, és higi kendőt.
Vedd rá arra, hogy minden wc használat után használja, hogy egészséges maradjon.
Csak ügyesen!
HÁHÁ!
Már letiltották a kérdezőt, nem lehet írni neki! :D
Pedig akartam írni, hogy küldje hozzám, majd én megnevelem és helyre rakom! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!