Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom a szagát?
Hát, nekem ezt nem nehéz elhinnem, mivel én is találkoztam ilyen nőkkel. Én is nő vagyok, és mivel rajtam van egy hét kiló felesleg, alapból igénytelennek tartanak, bár nem vagyok az.
Akkor az ilyen nőkre mit mondjunk? :D
Ha volt pasim, én is mindig sokat tisztálkodtam a találka előtt. Azért nem vittem túlzásba, mert akkor az már a "műnő" kategóriába ment nálam, de a borotválkozás, körmök tisztán tartása annyira alap volt, hogy igazából mostanáig fel sem tűnt, hogy ezeket teszem :D
Nem lehet, hogy amúgy valami betegsége van, és ettől olyan kellemetlen a szaga? Mondjuk nyáron könnyen leizzad az ember, dezodor használata mellett is, de a szájszagra ott a rágó, a puncira meg nem is tudok mit mondani... ott lehet, hogy tényleg valami betegség van, ha rossz az illata, nem?
Vagy csak neked nem tetszik az ő természetes illata és ezért gondolod, hogy büdös. Vagy nem tudom. Ha ezt felhozod előtte, az nagyon kellemetlen lehet számára, de hát neked is kellemetlen, hogy ilyen a szaga, meg hogy szőrös... és most jöhetünk a liberális dumával, hogy de a nő akkor borotválja magát, amikor és ahol akarja, de ezzel nem értek egyet :D Szerintem szép a sima bőr, és nyáron kényelmesebb is.
Bár a puncira azt mondják, hogy jobb ha szőrös, mert a bacikat nem engedi be... de ettől még büdös a barátnődé. Szóval nem tudom. És ez tényleg kellemetlen, hogy a szőre kikandikál a bugyijából.
Csak azt tudod tenni, hogy elhagyod őt (de szerencsétlen akkor meg sem tudja, hogy miért és írtad, hogy amúgy jól elvagytok, szóval lehet, hogy nem lenne értelme ezért otthagyni...) vagy beszélsz vele, és akkor lehet, hogy van esélye, hogy kicsit igényesebbé válhasson. Vagy szép szavakkal vezesd rá. Hogy szex előtt fürödjetek le (én mondjuk csak úgy engedtem minden pasimnak, hogy kinyaljon, hogy előtte tisztálkodtam odalent).
De, amúgy tényleg a lábán is, meg a hónalán is szőr van? Nekem ez olyan kellemetlen lenne. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!