Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem bírom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem bírom a szagát?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal, aki nagyon kedves, és aranyos, de olyan szinten büdös, hogy az már taszító. Tegnap pl. retkes volt a lábán a köröm, büdös a szája, de még a pin_ája is.. Én nem vagyok egy finnyás ember, de ez így egybe elég sok volt. Hogy mondja meg neki azt , hogy ideje lenne adnia magára? Az már csak ráadás, hogy sehol sem vágja, vagy borotválja a szőrt magán, de még a bugyi vonalánál sem. Strandon telibe kilógott neki, ami nekem megint zavaró volt, mivel anyámék is ott voltak aznap, és telibe lehetett látni.. 27/F ő 21/L

2015. júl. 28. 18:19
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
77%
Eleve fura... Én lány vagyok és mielött találkozok a bárotammal kb. Egy órát vagyok csak a fűrdő szobába h megfelejek neki minden szinten. De ha már nem is ő érte az ember minimum maga miatt megteszi ezeket a dolgokat, hogy jól érezze magát a bőrébe stb... Figyu. Egy 21 éves lány ha már van egy olyan barátja h még így is a megoldást keresi és rendes akkor adjon magára. Mondd meg neki, hogy te nagyon szereted, de ez nagyon taszító benne. Fájni fog az igazság neki, de hátha elindit benne valamit. Mond meg neki h borotválkozon meg egyszer h legalább csak egyszer próbálja ki és hozzá a dezodort stb... Utána ha nem tetszik neki az h illatos és ápolt akkor az az ő szíve joga, de nem tudod h ezt meddig tudod birni. Sajnálom h nemtudok hasznos választ adni:/ Számomra a higénia a legfontosabb dolog. Olyabkor az ember megujjul és szebbé teszi nem csak kivűl hanem belűl is magát:) Csak probálja meg ezeket a dolgokat! Lehet utána miiokat fog kőlteni magára:)
2015. júl. 28. 18:46
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
nyírd le álmában nullással
2015. júl. 28. 18:47
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Se láb se hónalj borotva? :/ Hol szedted össze ezt a csajt? Importáltad Kambodzsából?
2015. júl. 28. 18:52
 14/30 A kérdező kommentje:
Nagyon igényesen öltözködik, de ahogy egyre jobban megismertem, úgy derültek ki ezek a dolgok. Szeretem mert tényleg rendes csaj, és pont ezért nehéz neki egy ilyet elmondani.
2015. júl. 28. 18:59
 15/30 anonim ***** válasza:
26%
Nem Vas megyeiek vagytok veletlenul?:D
2015. júl. 28. 19:14
 16/30 anonim ***** válasza:
Várom a képeket róla :D Egészen felizgatott :D
2015. júl. 28. 19:20
 17/30 anonim ***** válasza:
Beszeljetek meg ha ezt nem tudjak megbeszelni akkor nem is kell kapcsolatban lennetek.. Pl az en parom mindig hisztizett h nem tudja a labam levagni a kormet es benott neki. Jelenleg en vagyok a pedikurose :'D jol vagyunk mindegyikonknek ez egy pozitivum a kapcsolat sora nem sertodtunk meg nem volt gaz csak tudni kell beszelgetni a masikkal.
2015. júl. 28. 21:03
 18/30 anonim ***** válasza:
33%

Hát, nekem ezt nem nehéz elhinnem, mivel én is találkoztam ilyen nőkkel. Én is nő vagyok, és mivel rajtam van egy hét kiló felesleg, alapból igénytelennek tartanak, bár nem vagyok az.

Akkor az ilyen nőkre mit mondjunk? :D

Ha volt pasim, én is mindig sokat tisztálkodtam a találka előtt. Azért nem vittem túlzásba, mert akkor az már a "műnő" kategóriába ment nálam, de a borotválkozás, körmök tisztán tartása annyira alap volt, hogy igazából mostanáig fel sem tűnt, hogy ezeket teszem :D

Nem lehet, hogy amúgy valami betegsége van, és ettől olyan kellemetlen a szaga? Mondjuk nyáron könnyen leizzad az ember, dezodor használata mellett is, de a szájszagra ott a rágó, a puncira meg nem is tudok mit mondani... ott lehet, hogy tényleg valami betegség van, ha rossz az illata, nem?

Vagy csak neked nem tetszik az ő természetes illata és ezért gondolod, hogy büdös. Vagy nem tudom. Ha ezt felhozod előtte, az nagyon kellemetlen lehet számára, de hát neked is kellemetlen, hogy ilyen a szaga, meg hogy szőrös... és most jöhetünk a liberális dumával, hogy de a nő akkor borotválja magát, amikor és ahol akarja, de ezzel nem értek egyet :D Szerintem szép a sima bőr, és nyáron kényelmesebb is.

Bár a puncira azt mondják, hogy jobb ha szőrös, mert a bacikat nem engedi be... de ettől még büdös a barátnődé. Szóval nem tudom. És ez tényleg kellemetlen, hogy a szőre kikandikál a bugyijából.

Csak azt tudod tenni, hogy elhagyod őt (de szerencsétlen akkor meg sem tudja, hogy miért és írtad, hogy amúgy jól elvagytok, szóval lehet, hogy nem lenne értelme ezért otthagyni...) vagy beszélsz vele, és akkor lehet, hogy van esélye, hogy kicsit igényesebbé válhasson. Vagy szép szavakkal vezesd rá. Hogy szex előtt fürödjetek le (én mondjuk csak úgy engedtem minden pasimnak, hogy kinyaljon, hogy előtte tisztálkodtam odalent).

De, amúgy tényleg a lábán is, meg a hónalán is szőr van? Nekem ez olyan kellemetlen lenne. :/

2015. júl. 28. 22:23
 19/30 anonim ***** válasza:
62%
Asszem elképzeltem a csajt [link]
2015. júl. 28. 22:30
 20/30 anonim ***** válasza:
78%
Utolso, de hulye vagy xDDDDD
2015. júl. 28. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!