Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom a szagát?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal, aki nagyon kedves, és aranyos, de olyan szinten büdös, hogy az már taszító. Tegnap pl. retkes volt a lábán a köröm, büdös a szája, de még a pin_ája is.. Én nem vagyok egy finnyás ember, de ez így egybe elég sok volt. Hogy mondja meg neki azt , hogy ideje lenne adnia magára? Az már csak ráadás, hogy sehol sem vágja, vagy borotválja a szőrt magán, de még a bugyi vonalánál sem. Strandon telibe kilógott neki, ami nekem megint zavaró volt, mivel anyámék is ott voltak aznap, és telibe lehetett látni.. 27/F ő 21/L2015. júl. 28. 18:19
2/30 anonim válasza:
Muszáj megmondanod neki. Sorry de máshogy nem igazán lehet. Max annyit ha megkérsz valaki mást aki meg tudja beszélni vele és akkor ha berágós akkor nem rád sértődik meg.. De ha jóban vagytok akkor meg fogja érteni stb stb
4/30 anonim válasza:
Először vedd rá, hogy csináljátok zuhany alatt, aztán utalgass arra, hogy zavar a szőre. Én ezt csinálnám...
5/30 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu kedves 1-es? Ilyen nem történhet meg, vagy hogy érted?
2015. júl. 28. 18:23
6/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem vágja le a szőrt, sehonnan. Szeretek vele lenni, de büdös mint a dög.
2015. júl. 28. 18:24
8/30 anonim válasza:
Ezt en sem tudom elhinni igaz. A tapasztalataim alapjan nem tudom elkepzelni, hogy egy mai no ilyen szinten ne adjon magara.
9/30 A kérdező kommentje:
Akik nem hiszik el, azok ne írjanak. Segítséget kértem, semmi mást.
2015. júl. 28. 18:28
10/30 anonim válasza:
Figyuka! Ha zavar ez az egész dolog akkor mondd meg neki.. Az a legjobb.. Vagy kérd meg h fürödjetek együtt és nyomj rá 1 tubus tus fürdött.. (vagy vegyél szőrtelenítő krémet és kend be a csajod mindenhol és hazudd azt h testapolo.. Xdd) nincs más ötletem de a legjobb az ha megmondod neki ami bánt... Vagy hagyd el.. Ennél már csak jobb csaj jöhet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!