Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkért, hogy kutyapózban húzzam meg a haját, szerintetek?
Barátnőm megkért, hogy ha beteszem neki hátulról, közbe húzzam meg a haját, szerintetek mennyire gondolja, hogy húzzam meg?
Lányok ti ezt mennyire élvezitek?
7-es vagyok:
Misszionáriusban egyik lábad fentebb húzod, így a lány lába is feljebb kerül és szabaddá válik a feneke azon az oldalon. A kezeddel így kényelmesen alá tudsz markolni. Húzd ki lassan a farkad, épp annyira, hogy a makkod vége még ne csússzon ki, majd határozottan told vissza. Imádják mikor végigsiklik hosszan bennük és teljesen kitölti. Eközben, mikor tolod vissza a farkad, szoríts meg a fenekét a kezeddel vagy húzd oldalirányba, hogy feszüljön még jobban neki odalenn.
Több tipp nincs tőlem, tartanom kell a "veled a legjobb a szex" címet ;)
Én is nagyon szeretem, mikor húzza a hajam- de nem kitépi!
A másik hasonlóan izgató dolog, mikor a srác van fölül és szex közben picit szorítja a torkomat
Erősebben kell húznod, mint amit gondolsz.
Jól fogd össze, hogy ne csak pár tincs legyen, és akkor nem téped ki, de érzi, hogy uralod.
Seggére csaphatsz közben, tolhatod erősebben, mondhatsz neki mocskos dolgokat.
Aztán lökd az ágyra, feküdj rá és told be jó mélyen. Megragadod keményen a haja tövénél, félre feszíted a fejét és felváltva harapod és csókolod a nyakát.
Másik kezeddel ott markolod, ahol éred, mellét, fenekét, combját, vagy izgatod a csiklóját, ha azt akarod, hogy élvezzen. Plusz pontért elmondhatod, hogy soha nem dugtál még ilyen finom puncit.
Ez általában működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!