Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idáig minden lánynak fájt, ha kutyapózban csináltuk. Lehet attól, hogy picit lefelé görbül a péniszem?
A lányok majd megerősítenek, de én úgy tudom, hogy a lefelé görbülős valóban általában kellemetlen kutyusban, mert pont telibe találod a méhszájukat. Viszont asszem a G-pontjukat is, ha nem tolod nagyon be, vagy rövidebb a farkad.
Nem tudom amúgy, lefele görbülővel milyen a jó póz, hálistennek nekem nem olyan van, nem is tetszik, meg elég macerás is lehet vele az élet, akkor már inkább egy enyhén felfelé görbülőst akarnék, az férfias. (Előre állós, balra kanyarodós van.)
Vagy esetleg azért, mert túl nagy. Álló pózban hátulról próbáltátok? Akkor nem olyan mély a behatolás, lehet nem lenne fájdalmas.
Nekem az a kedvencem, de ennél a póznál számít a méret... mármint, hogy ne legyen túl nagy.
#3, te ez alapján választasz? Aki nem ilyen, annak viszlát?? Szép vagy...
Kérdező, sztem túl nagy a szerszámod... Legalábbis én max 16-17ig bírom kutyában, de már azt is érzem. Csináld állva, vagy hasonfekve.
Nem. Ha lehetett volna választani, hogy melyik típus legyen, akkor olyat kértem volna. Mindig is irigyeltem a kifliben enyhén felfelé álló farkak tulajdonosait, mert az olyan férfiasan nyársalós típus (jó mondjuk mértékkel, mert ha nagyon felfele áll-görbül, akkor a hashoz feszül és nehéz azzal is kefélni).
De azért az is elég döfős hatású, ami most van. A lefele görbülős nekem olyan groteszk.
Kizárt dolog!
Nekem is lefelé hajlik, nem is kicsit és imádják velem a kutya pózt!
Az oka pedig az ennek, hogy a G-Pontot sokkal jobban ingerlem ezzel az "adottsággal", mint egy egyenes vagy felfelé görbülő farok...
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!