Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hete szedem a fogmzásgátlót. Gumi nélkül csináltuk, de nem men el bennem meg nem is fejeztük be mert közben anyu bkopogott mndig közbe jött valami. Így nem lehet semmi baj ugye?
De, úgy megijedsz a kopogástól hogy begörcsölsz, es a párod nem tudja kihúzni... Sőt én ilyen helyzetben hogy bárki bármikor jöhet nem is tudnék ellazulni...
Terhességre nagyon, nagyon kicsi az eselyed, szinte 0
"Sőt én ilyen helyzetben hogy bárki bármikor jöhet nem is tudnék ellazulni... "
Ezek szerint te még nem sokat szexeltél :)
nem tudom milyen fogamzásgátlót szedsz, de amúgy a legtöbbnél ha rendesen kezded el szedni (menstruáció első napjától) akkor nem kell 1 hónapot várni hogy hasson... terhességre minden védekezési módnál van egy minimális esély, de a te esetedben olyan csekély, hogy kár aggódnod :)
20/L
igen ezért tabizok hogy ne tablettázzunk. eddig egy fiúval voltam rajta kívül. 1szer.!!!!
gumival nekem ott nem lett bjom mivel kihazsnált ezért lett egy alkalom.
azóta csak is vele voltam. hogy ő előttm kivel volt nem merem emgkérdezni félek megromlik a kapcsolatunk de 3hónapja együtt vagyunk és rendkívül szeretjük egymást és nem csaljuk meg egymást!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!