Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha ennyire számít nekem a külső?
Tulajdonképpen számomra az arc és a kisugárzás a legfontosabb a belsőn kívül. De egyszerűen nem tudnék vonzódni egy olyan sráchoz, akinek nem tetszik a teste. Méghozzá a kövér test nem jön be. Nem az, akinek van egy kis hasa vagy kicsit nagyobb, hanem az, akin látszik, hogy hájas a teste. A hasa, a combjai, a karjai, a feneke, az arca, nagy a tokája. Szerintem a legtöbb ilyen ember elhanyagolja magát és nincs kitartása. Ezt azért gondolom így, mert én is ilyen voltam. 85 kg-ról indultam, és most vagyok 60 kg. Rendszeresen mozgok, rendesen eszek, stb.
Egyébként egyáltalán nem ítélem el a kövér, duci embereket, csak nem tudnék hozzájuk vonzódni. Ez szerintetek nagy baj? Nagyok az elvárásaim? Bár, csak ez, a kövérség nem tetszik egy férfin. Köszönöm szépen a választ!
Dehogy, nem kell nekem a tökéletes. Amint mondtam, engem az sem zavar, ha valakinek kicsit nagyobb a hasa. Mert ettől még számomra lehet vonzó.
Köszi a választ!
hát ebben semmi extrát nem látok. Persze ha valami olyan testről beszélnük ami 1 a 100 millióban akkor elég magas elvárás lenne.
Egyébként meg igen, azért a legtöbb elhizott ember csak nem foglalkozik magával [HÁH, nem lusta! csak nem foglalkozik]. Persze van akinek azé nehezebb, de végül is ha te csinálod, akkor elvárhatod mástol is.
Igazából leginkább az étkezés szokot probléma lenni,, már csak azért is mert 1 kajálással simán meglehet enni 2 órányi edzés értékét..
Bagoly mondja verébnek... :-)
Szóval Te magad sem vagy vékony, de azért igényeid vannak... :-)
Bárcsak Neked is nagy hasad lenne, meg hájas lennél, meg tokád lenne, bár majd eljön az az idő is... :-)
Idővel mindenki alábbadja!
De természetesen mindenki a széphez vonzódik, mégha az hülye is... :-) Ez magától értetődő. A belsőről csak ugatnak az emberek, de valójában senkit sem érdekel... :-)
Így van ez a becsülettel, a tisztességgel, meg a hasonló szépen csengő szavakkal... ...ezeket mindenki szereti mondogatni, de fogalmuk sincs róla mit jelentenek!
Mellesleg hány cm magas vagy? :-) Nem tudsz feltölteni egy képet magadról? :-)
Nem gond ha a sportos fiuk az idealjaid (mindenki szereti a szepet) ... a problema ott kezdodik, ha ez alapjan ismerkedsz.
Az elet viszont nagy viccmester ... majd jol tonkreteszi az eletedet a sok macso csavo es majd egy hajgunar pacni fog kihuzni a sz4rbol es teszi rendbe az eletedet. Rafogsz jonni a dolgok ertelmere Te is, csak ido kerdese.
(Azert azt se feledd: Te is voltal 85 kilo ... visszajohetnek meg ezek az idok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!