Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsö vagy a belsö számit?
Szerelmes vagyok egy fiúba .
A külsö : egy kicsit ronda .. De még türhetö
Belsö: a belsöjébe szerettem bele. Nagyon kedves, figyelmes, ilyen fiug nem talalni minden sarkon.
Szerintetek a külsö vagy a belsö belsö számit jobban?,
Mind a kettő ugyan úgy számít. Hiába kedves és figyelmes, ha ránézel és elhányod magad.
Nőknél ugyan ez. Kedves, megértő, de mikor ránézel, elfog az undor. Ezt nem tudnám megb'szni.
Figyelj, ha te vagy az a csaj, én komolyan meg****lak xD
Illetve, kedves kérdező, ha te mégsem ő vagy, elnézést :D
Elárulnál annyit, hogy hány éves vagy?:)
és
Szerintem a külső nagyon is számít, de belső nélkül tényleg nem ér semmit. És ez fordítva is ugyanígy van, azt tapasztaltam.
Nem annyira ronda hogy elhányom magam:) egyszeruen nem egy alompasi vagy ilyesmi .
Egyebkent 15 eves vagyok :)
Figyelj, ha te vagy az a csaj, én komolyan meg****lak xD
Illetve, kedves kérdező, ha te mégsem ő vagy, elnézést :D
Elárulnál annyit, hogy hány éves vagy?:)
és
Szerintem a külső nagyon is számít, de belső nélkül tényleg nem ér semmit. És ez fordítva is ugyanígy van, azt tapasztaltam.
Egyértelmű hogy a belső. Az is igaz, hogy külsőre is jónak vagy közepesnek kell lennie, de hidd el, hogy egy idő után, ahogyan egyre jobban megszereted, megszépül. Tudom, fura, de tényleg így van.
És azt meg mindenki tudja, hogy a szép pasik eszméletlen hülyék vagy figyelmetlenek, bunkók, stb.
Tudod mi a legjobb? Hogy a külső és a belső is fejleszthető. Ha ő is eléggé szeret, hajlandó megváltozni a kedvedért.
Gyur, szakállat növeszt vagy borostát, vagy pont megborotválkozik, stílusosabb ruhákat hord, változtat a hajviseletén. Ha nem valami eldeformálódott feje van, belőle is lehet álompasi, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!