Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engedjem neki hogy kiverje nekem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem neki hogy kiverje nekem?

Figyelt kérdés

18F

A barátnőm 17L

Még a kapcsolatunk elején járunk.

Már volt olyan hogy teljesen levetkőztünk csak az alsónemű maradt de azon keresztül is kényeztettük egymást...éshát pettingeltünk.

Szex is csak úgy volt hogy alsónemű volt rajtunk mert nem áll rá készen.Meg még én se nagyon...szóval nem is szex volt.(misszionárius,lovagló)

És tegnap mikor nála aludtam és ezeket csináltuk...

Ő elkezdte alsógatyán keresztül kiverni nekem.de mikor eljutottam oda hogy majdnem elmentem mondtam neki hogy hagyja abba mielőtt bemegy a gatyába az a sok cucc...

És ezt kicsit magára vette hogy én jót akarok neki de én nem engedem neki hogy jót tegyen velem.

De megértette hogy az egyetlen ottlévő alsógatyámat nagyjából tisztán szeretném tartani.

De folyton mondogatta hogy ez így nem fer hogy neki jó de nekem nem.

Legközelebb tervezek vinni legalább még egy alsógatyát.

Szóval szerintetek mit csináljak? Hagyjam hogy teletöltsem az alsógatyámat? Vagy konkrétan mi?

2015. júl. 25. 00:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Tök mindegy mióta vagytok együtt, akkor sem alsógatyában kell veretni a farkad. Letolod és verje, had jöjjön a cucc. Istenem bamme, az a csaj jót akart te meg nem engedted?
2015. júl. 25. 06:41
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Vedd le a gatyád és engedd egy pohárba
2015. júl. 25. 06:53
 13/21 anonim válasza:
50%
Basszus, neked fontosabb volt az alsónadrágod tisztasága, mint egy hatalmas orgazmus?... Hát hová jutott a világ?
2015. júl. 25. 07:42
 14/21 anonim ***** válasza:
97%

Vazze, ha elmész valahova ott aludni, alap hogy nem egy alsógatyát viszel magaddal. Bármi lehet, leöntöd, befosol stb. :D

Ennyi idősen amikor ilyen helyzetben voltam, az érdekelt a legkevésbé hogy g*cis lesz a gatyám! Ne foglalkozz vele, engedd ki, amit ki kell! :D De amúgy is sokkal jobb ha ki van véve a gatyából amikor kicsapja neked. Engedje a hasadra.

2015. júl. 25. 07:56
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

huzz rá egy gumit és nem kensz össze semmit

bár akkor megfosztod a csajt a te élvezésed látványátol amit sokan szeretnek látni hogy élvezel és jön ki az anyag

ez nekik jó mikor lefejnek téged

és mi van ha véletlenül rácuppan hogy kell neki az anyag vagy nekenj össze semmit a szobájában, akkor elveszed tőle? ugye hogy nem

2015. júl. 25. 09:05
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem több válaszom is van. 1. Nosza rajta jó katona pörére. 2. Döglött madárnak nem kell kalitka. (úgyhogy leveheted az alsódat). 3. Hát már ennyi ismeretségen túl, mint 2 hát, már rég túl lehetnétek egy kupakon,
2015. júl. 25. 11:08
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
ha mér simogatjátok egymást, akkor már tök mind1 ha leveszitek az alsót is. a szexel még várhattok de kézzel simán mehet, sőt az orált is kipróbálhatjátok.
2015. júl. 25. 11:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
:DD
2015. júl. 25. 12:03
 19/21 anonim válasza:
88%

na bammeg. nem hogy örülnél neki, hogy annyira közel érez már magához hogy akar veled masztizni. csak élvezd, hogy valaki veri neked.

van akinek nincs barátnője aki kiverné, úgyhogy örülj inkább a barátnődnek

2015. júl. 25. 18:42
 20/21 anonim válasza:
100%

tudom,hogy a fiúk később érnek,de ennyire?

szeretitek egymást?

ha igen jobb meztelenül ,mint boxerbe

nyugodtan bízd magad a leányzóra ;-)

2015. júl. 25. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!