Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek rá egy lányt a legkönnyebben, hogy kiverje nekem? :D
Figyelt kérdés
Ti hogy csinálnátok? Pár nap múlva találkozom egy nagyon régi lány barátommal, konkrétan elmegyek a lakására. Baromi rég voltam már nővel, és emiatt jó lenne, ha gondoskodna már rólam valaki. Nem akarok egy nagy kufircot, megelégednék vele, ha le***pna, de az is elég lenne, ha kiverné nekem. Ti hogyan vezetnétek rá? Ha d***i mennék át, máshogy kezelném, úgy nem lenne gond. De csak egy laza taliról van szó, mert éppen bemegyek a városba.2015. máj. 17. 18:50
1/12 anonim válasza:
Nem tudom tesó.. Én is órákig könyörgök egy csaj barátomnak hogy csak egyszer verje ki, de soha nem akarja. Ha rájössz a titokra oszd meg velem!
4/12 Interferencia válasza:
Mondd azt, hogy nem tudod lehúzni a sliccedet.
5/12 anonim válasza:
ha bejössz neki kifogja verni nem kell sokat sz**arozni :D ha meg nem akkor buktad,de ezt tudnod kéne te ismered.
6/12 anonim válasza:
Ahogy egy haverom a volt baratnojenek: nem akarod kiverni?
7/12 anonim válasza:
Mondd, hogy elszaladsz WC-re, állítsd fel magadnak, akassz rá egy 500-ast és sétálj ki hozzá a nappaliba.
8/12 anonim válasza:
Igazából kezdj el hozzá közeledni. Bókolj, éreztesd vele, hogy tetszik neked. Érintsd meg gyengéden, ha te is tetszel neki akkor ugyis veszi a lapot. Ne úgy viselkedj vele mint egy "haverral" a nőknek nem ez kell,
Majd írd meg, hogy sikerült-e :D de viszont az nagyon fontos, hogy utána valahogy azt is add a tudatára, hogy nem akarsz tőle semmi komolyabbat, hogy neked csak "arra" kellett :D mert viszont a nők nagyon tévhitbe tudnak esni egy alkalom után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!