Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyek rá egy lányt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek rá egy lányt a legkönnyebben, hogy kiverje nekem? :D

Figyelt kérdés
Ti hogy csinálnátok? Pár nap múlva találkozom egy nagyon régi lány barátommal, konkrétan elmegyek a lakására. Baromi rég voltam már nővel, és emiatt jó lenne, ha gondoskodna már rólam valaki. Nem akarok egy nagy kufircot, megelégednék vele, ha le***pna, de az is elég lenne, ha kiverné nekem. Ti hogyan vezetnétek rá? Ha d***i mennék át, máshogy kezelném, úgy nem lenne gond. De csak egy laza taliról van szó, mert éppen bemegyek a városba.

2015. máj. 17. 18:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hat, nem igazán, de végül meg sem próbáltam..:D az volt a tervem, hogy megmasszíroztatom magam, én is őt, és akkor bedobhatom. Ha pedig nem akarta vna, azt mondom, hogy vicc volt. Az az igazság, hogy eléggé eleresztette magát a régi énjéhez képest, elhízott, smink sem volt rajta, kicsit olyan volt, mintha nem is fürdött volna, mielőtt mentem hozzá, baromira nem jött be.. jó volt vele beszélgetni, társalogni azért. Nézegettünk együtt régi közös sulis képeket, hát ott tényleg máshogy nézett ki. Mondta, hogyha szeretnék, mehetek hozzá máskor is, de annyira nem tetszett most már, hogy nem akartam vele semmit. Tudom, ez így gonosz, meg koldus ne válogasson, de tényleg nem indította be a fantáziámat..
2015. máj. 22. 15:53
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Te barom, ez a csaj szexre invitált. Tuti azért hívott még. Menj és dugd meg.
2015. júl. 25. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!