Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körkülönbség, normális vagyok?
Figyelt kérdés
41 éves nő vagyok, és az utóbbi hetekben nagyon összemelegedtem egy 18 éves fiúval. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, jókat szórakozunk, szerintem hamarosan arra is sor fog kerülni...
A fiam egyidős vele, ráadásul általánosban osztálytársa volt...
2015. júl. 22. 14:02
11/12 anonim válasza:
#10, dobálóztok a szavakkal, prűd, pedofil, stb, közben annyi fáradságot nem vesztek magatoknak, hogy kiguglizzátok, hogy mit jelent. Ha 60 éves nő lefekszik egy 40 éves pasival, az is pedofil? És ha a férfi 60, és a nő 40?
Butaságokat írsz.
12/12 anonim válasza:
Szerintem normalis, ha csak szex. En gyakran ossze szoktam melegedni egy 48 eves uriemberrel 18 eves letemre, semmi tobb nincs koztunk. Szerintem ettol nem vagyok rossz ember, ahogy te sem. :) Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!